FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Se înmulțesc contestatarii lui Mirel Rădoi! Noi critici la adresa selecționerului: „Nu știu la ce s-a gândit!”

Mirel Rădoi, selecționer România +15   FOTO
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 14:14 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 14:49

Criticile la adresa selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani) continuă să curgă după înfrângerea drastică din Norvegia, 0-4. Ultimul care s-a adăugat listei contestatarilor este Dorinel Munteanu (52).

Dorinel, cel mai selecționat fotbalist din istoria echipei naționale a României (134 prezențe), nu înțelege de ce Rădoi nu a folosit cu Norvegia aceeași formulă de start pe care a aliniat-o la Reykjavik, în meciul pierdut cu Islanda (1-2) din barajul de calificare la EURO.

„Din punctul meu de vedere, nu poți să schimbi șapte jucători, pentru că nu ai omogenitate, greșelile sunt foarte mari, nu poți să creezi automatisme. În afară de Tătărușanu, niciunul nu a ieșit în evidență, însă eu nu l-aș fi schimbat pe Ianis Hagi. Șapte schimbări sunt exagerate, nu știu la ce s-a gândit selecționerul. Eu le-aș fi dat credit acelorași jucători din meciul cu Islanda pentru a putea să-și repare greșelile”, a declarat Munteanu pentru Prosport. 

Față de partida pierdută cu Islanda (1-2) din barajul de calificare la EURO, Mirel Rădoi a efectuat 7 modificări în echipa de start cu Norvegia! Camora, Bălașa, Maxim, Stanciu, Deac, Alibec și Mitriță au ieșit, iar Bancu, Toșca, Cicâldău, R. Marin, Iancu, Pușcaș și Hagi le-au luat locul.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre România - Austria, următorul meci al „tricolorilor”

Citește mai multe știri despre Norvegia - România:

Ne-au demolat și acum râd de noi! Ce au declarat Haaland și Odegaard după Norvegia - România: „Trebuia să dau 5 sau 6 goluri! A fost secetă”

Un fotbalist din „Generația de Aur” îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: „L-am simțit singur, nu lăsa antrenorul să încaseze toate bobârnacele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Octombrie 2020, 16:38

Vrem VAR si pe CRistian Pustai Antrenor !!!

223102608702428
Serge Sand  •  12 Octombrie 2020, 16:21

Trebuie menținut pe post, comunică bine cu băieții și presa. Trebuie încurajat, (să-și ia licența) răbdare, până la "Paștele cailor". Ilie Poenaru este 10 clase peste "allenatore"

marius.bxl
marius.bxl  •  12 Octombrie 2020, 15:52

Sau ofticat de norvegieni ca nu au un jucator ca al nostru sa poata loviibalonul cu ambele picioare si deodată

Vezi toate comentariile (3)
Comentează