FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mirel Rădoi iese la atac! Replică dură pentru un fost internațional: „Despre ce vorbește?! De unde știm din prima că nu se poate? A încercat cineva ceva nou?”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 09:38 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 10:18

Mirel Rădoi a vorbit despre situația echipei naționale a României și a avut o replică pentru Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător român.

Selecționerul „tricolorilor” a fost acuzat de Dorinel Munteanu că are nu are experiență pentru acest post, iar acum Rădoi a avut o replică tăioasă.

„De care experienţă vorbeşte Dorinel Munteanu?! Ca antrenor sau selecţioner? Eu am doi ani ca selecţioner experienţă! Dacă astea sunt ideile mele, ce să fac? Să ascult ce zic zece oameni diferiţi? 

Când s-a greşit? Când a fost criticat Piţurcă sau când este regretat acum? Că nu am văzut pe nimeni să ceară scuze în faţa lui pentru ce s-a spus la acea vreme. De unde ştim noi din prima că nu se poate? A mai încercat cineva să facă pressing cu 6-7 jucători în jumătatea adversă?! 

Noi nu mai avem Răducioiu, nu mai avem Hagi, nu mai avem Ilie Dumitrescu. Nu pot să stau să mă apăr aproape de poartă, pentru că vom primi gol. Poate că în momentul de faţă nu reușim nimic la nivel de rezultate, dar peste 2-3 ani pot să apară cu cineva care nu trebuie să o mai ia de la zero. De ce nu putem încerca şi ceva nou? 

Acum câteva luni, voi aţi spus că Liga Naţiunilor nu este o competiţie importantă. Acum veniţi şi spuneţi că este importantă. Înainte să stabilească Federaţia ceva, îmi stabilesc eu ca antrenor. Eu zis că este importantă, firesc"”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

VIDEO Flavius Stoican: „România trebuie să meargă mai departe cu Rădoi! Jucătorii au fost fricoși!”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Mirel Rădoi, atac necaracteristic la adresa unui „tricolor”: „A intervenit ceva, nu fac telefonul fără fir! Ar însemna să stau în poziție de drepți în fața lor!”

Care e relația dintre Rădoi și Ianis Hagi, după tensiunile din Norvegia: „Trebuie să se gândescă bine înainte”

Mirel Rădoi, ademenit cu 50.000 de euro să cheme un fotbalist la lot: „Poliția e la ușă în secunda 2!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
mirel
mirel  •  29 Octombrie 2020, 18:38

"Eu am doi ani ca selecţioner experienţă!". Nu zau Mirele! Si ce jucatori noi, reprezentativi pentru nationala U21, ai selectionat tu? Daca comparam selectia facuta de Daniel Isaila la U21 cu formulele de start cu care ai jucat tu la Campionatul European U21 se constata doar doua aparitii notabile: Tudor Baluta si Florin Stefan. Ceilalti titulari: Radu, Manea, Nedelcearu, Pascanu, Cicaldau, Nedelcu, Hagi, Coman, Man, Ivan si Puscas i-ai "mostenit" de la Isaila. Si sistemul 4-2-3-1 tot Isaila la implementat la natioanala U21. Ai cules roadele muncii de selectie facute de altii. Asta e si cauza pentru care nu ai rezultate la nationala mare. N-ai avut un predecesor care sa-ti faca selectia, sa-ti implementeze un sistem de joc si sa ti dea gata, la cheie, o echipa puternica pentru a obtine rezultate importante.

853246084756615
Marcel Popa  •  29 Octombrie 2020, 14:06

Este platit bine, numai in mii de euro ,de ce ar pleca?Mondialele o sa le vedem la tv ca si inainte.Ce a facut Contra face si Radoi.Ca sa faci o echipa de la zero trebuie sa fii bun.Radoi a facut scoala la Chisinau e diferenta mare intre Italia sau Franta.

10213955232673461
George Liviu  •  29 Octombrie 2020, 13:58

Radoi are stilul lui. La under 21 ne plãcea, acum nu ne mai place. Problema e cã toatã lumea stie mai mult decât cei implicati direct. Nimeni nu vrea sã recunoascã adevãrul: in afarã de generatia de aur mereu am fost la nivelul actual.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează