FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mirel Rădoi, noul selecționer al României! A primit unanimitate de voturi în Comitetul Executiv al FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 13:38

Mirel Rădoi, 38 de ani, este începând de azi noul selecționer al naționalei României. Va pregăti naționala la barajul pentru EURO 2020, dar și în preliminariile pentru Mondialul din 2022. 

După ce luni a fost propus de Comisia Tehnică a FRF, Rădoi a fost validat azi de Comitetul Executiv al Federației cu unanimitate de voturi, a declarat un  membru CEx pentru Agerpres. Ședința de la FRF a început la ora 12, iar în jurul orei 17:00 e programată o conferință de presă a președintelui Răzvan Burleanu.

Astfel, Mirel va trece de la naționala de tineret, pe care a pregătit-o din martie 2018, la naționala de seniori. Acesta va debuta în martie 2020, cu Islanda, în barajul pentru calificarea la EURO 2020. 

De-a lungul carierei, Mirel Rădoi a antrenat la FCSB și la naționala de tineret, pe care a dus-o până în semifinalele EURO 2019. Mirel Rădoi a bifat 15 mecuri la U21, reuşind 9 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri.

Ediția de luni a Gazetei Sporturilor a scris despre singura condiție pusă de Rădoi pentru a accepta scaunul de selecționer: cea de a fi lăsat să antreneze selecționata de tineret la Olimpiada din vară! - Detalii, AICI! 

Mirel Rădoi va avea doi secunzi la națională: Nicolae Dică, cu care a lucrat la FCSB, și Florin Constantinovici, secundul de la naționala de tineret.

Cum a primit Klaus Iohannis vestea numirii lui Mirel Rădoi la națională: „Ar fi bine să avem ceva rezultate și acolo”

Citește și:

Viitorul selecționer Mirel Rădoi în șase timpi » Cum l-a executat pe Tamaș + Conflict deschis cu Lupescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
portardelegenda
portardelegenda  •  27 Noiembrie 2019, 08:29

Tineti minte ce va spun : o sa ne calificam in Islanda . Mirel va schimba starea de spirit a grupului si nici Islanda nu e Germania. Mai vorbim

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  27 Noiembrie 2019, 05:31

Daca vroia Bursucul prelu nationala l orice Idaho din zi si din noapte dar nu a vrut ca nu are material de calitate z fie superior altor natiomale!

954215071297337
Rosca Stelus  •  26 Noiembrie 2019, 18:17

Dar , agenta -impresar ce-a zis ?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează