FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

Mirel Rădoi reacționează, după ce Gigi Becali i-a cerut demisia: „Are un soi de disperare în el. Când a fost cazul «Valiza», l-am luat pe «NU» în brațe!”

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 10:56 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:32

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) i-a răspuns lui Gigi Becali (62), nașul său, care i-a cerut să plece de la cârma echipei naționale a României!

Mirel s-a declarat deranjat de afirmațiile făcute de Gigi Becali, care l-a acuzat că ar fi nedemn pentru că ține cu dinții de postul de selecționer.

M-a durut ce a zis Gigi Becali. Eu văd altfel demnitatea. El putea măcar să-mi întindă o mână. Să nu uite că, în 2015, când m-a sunat să preiau echipa (n.r. FCSB), am venit cu mare plăcere și fără niciun interes. Am lăsat tot: bani, mașini, soția care era gravidă în 5 luni. Acesta e un gest de demnitate. La fel, când a fost cazul «Valiza», l-am luat pe «NU» în brațe! Apoi,eu și Oli (n.red. Cosmin Olăroiu) am fost singurii care am mers la el la pușcărie. Chiar ne-a zis că apreciază asta, că toți ceilalți îi cereau câte ceva”, a declarat Rădoi, pentru ProSport.

Ce reprezintă dosarul "Valiza"

  • Gigi Becali a fost condamnat 3 ani pentru dare de mită în cazul promisiunii de premiere a fotbaliştilor de la Gloria Bistriţa în 2006 şi U Cluj în 2008. În primul caz, câte 5.000 de euro în caz de egal şi 10.000 pentru o victorie cu Rapid. În cazul U Cluj, le-a promis "şepcilor" 1.700.000 de euro pentru a încurca CFR-ul în ultima etapă, banii fiind duși de Teia Sponte. Procurorii l-au acuzat pe Becali că ar fi antedatat acte ce sugerau că suma de bani era menită cumpărării unui teren în Cluj.
  • Patronul Stelei a încercat, prin Petre Marin şi Mirel Rădoi, să ia legătura cu jucătorii Universităţii Cluj, ca să îi asigure că vor primii banii în cazul în care vor reuşi să împiedice CFR-ul să cîştige meciul.
  • „Rădoi Mirel l-a atenţionat pe Becali George despre o posibilă intervenţie a Poliţiei, moment la care acesta din urmă a replicat, prin folosirea unui limbaj ce îl caracterizează, faptul că nu îi este teamă, iar dacă va ajunge într-o asemenea situaţie, Sponte Teia va folosi un subterfugiu, în sensul că prezenţa sa în municipiul Cluj-Napoca este legată de o afacere imobiliară”, arătau procurorii în rechizitoriu.

Mirel Rădoi explică de ce nu l-a convocat pe Florin Tănase

Totodată, selecționerul a dezvăluit motivul pentru care Florin Tănase a fost lăsat în afara lotului României pentru meciurile din luna octombrie, pierdute de „tricolori” cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) și Austria (0-1). Asta deși cifrele fotbalistului de la FCSB erau bune, lucru remarcat și de Gazetă

„S-a creat o întreagă tevatură cu Florin Tănase. El fost la luptă cu Cicăldău, Maxim, Răzvan Marin și am decis, alături de tot staff-ul, că e mai bine așa. Am fost criticat de Gigi Becali. Are un soi de disperare în el: înțelege că Steaua nu mai joacă în Europa și nu mai poate crește cota jucătorilor săi”, a mai spus Mirel.

Ce a declarat Gigi Becali despre Mirel Rădoi

Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat 3 bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci 3 bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata! Bă... fără Man, Coman și Tănase n-ai ce căuta la naționala României. Aia-i națională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta și nu e convocat!
Gigi Becali, în urmă cu o săptămână

VIDEO Stoican despre națională: „România trebuie să meargă mai departe cu Rădoi! Jucătorii au fost fricoși!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi și-a decis viitorul! Ce va face selecționerul după ratarea calificării la EURO 2020

Gică Hagi i-a răspuns lui Ionuț Lupescu: „Când m-am autopropus eu?! Scuză-mă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
368023036732853
Iuga Mircea  •  23 Octombrie 2020, 08:22

Trebuia să-și dea singur demisia nu să aștepte să o ceară alții,fără licența PRO ,nu poți antrena naționala,nici măcar o echipă de club .Dar Rădoi cu Bancu ,mijlocaș,pus fundaș,alerga cu fața spre poarta noastră și în spatele lui atcantul norvegian a dat gol (la golul doi).E de tot rîsul!!!!!

anti_sistem
anti_sistem  •  22 Octombrie 2020, 20:08
Postat de Traian Pavelescu pe 22 Octombrie 2020, 17:35

Penibil aplaudacul de fotbal in bocanci de instrucție, jucat in transee la ordinul comandantului sovietic! O întrebare! Sunt curios cu ce face banda racanul Adi Ilie, cu var din magazia UM sau cu fasole din cazanul popotei? Cât de stupid, ridicol și rudimentar sa fi ca sa mai fi fan de cazarma stalinistă in 2020!!!

Postache, cu ce profesor ai studiat limba romana? Ca vreau sa-l fac de râs :))

3716321968402670
Robert Cristian  •  22 Octombrie 2020, 18:10

Spune-mi si mie ce ai luat inainte de a scrie asa ceva.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează