FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA

Nationala Mirel Rădoi i-a pregătit 4 surprize lui Joachim Low » Duelul pe care Ianis Hagi e obligat să-l câștige

România înfruntă Germania, astăzi, de la ora 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial. Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) a efectuat 4 modificări în echipa de start, în comparație cu victoria obținută în fața Macedoniei de Nord, scor 3-2. +36   FOTO
România înfruntă Germania, astăzi, de la ora 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial. Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) a efectuat 4 modificări în echipa de start, în comparație cu victoria obținută în fața Macedoniei de Nord, scor 3-2.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 20:59 / Actualizat marti, 30 martie 2021 11:09

România înfruntă Germania, astăzi, de la ora 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial. Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) a efectuat 4 modificări în echipa de start, în comparație cu victoria obținută în fața Macedoniei de Nord, scor 3-2.

Mirel Rădoi a recunoscut că pregătește două garnituri diferite pentru înfruntările cu Macedonia de Nord și Germania. Surprinzător, selecționerul a efectuat doar schimbări post pe post, fără a face neapărat un pas înapoi din punct de vedere tactic.

Mirel Rădoi, 4 schimbări pentru România - Germania

1. Mario Camora, fundașul stânga al campioanei CFR Cluj, i-a luat locul în echipa de start lui Nicușor Bancu. Căpitanul „feroviarilor” este mai solid din punct de vedere defensiv, în comparație cu fotbalistul oltean. Cel mai probabil, urcările lui Camora în atac vor fi limitate, pentru a nu risca să fie surprins de raidurile lui Sane, fotbalist cu o tehnică incredibilă în regim de viteză. 

Mirel Rădoi i-a pregătit 4 surprize lui Joachim Low » Duelul pe care Ianis Hagi e obligat să-l câștige

2. Alin Toșca, fundașul central de la Gaziantep, apare în locul lui Andrei Burcă. Apărătorul campioanei CFR Cluj a fost ezitant în parteneriatul cu Vlad Chiricheș, din victoria cu Macedonia de Nord. 

3. Valentin Mihăilă, cel mai periculos „tricolor” contra Macedoniei de Nord, apare astăzi din primul minut. Extrema Parmei ocupă locul lăsat liber de Florinel Coman, accidentat. 

+32 FOTO

4. Ianis Hagi, autorul golului decisiv cu Macedonia de Nord, este recompensat de Mirel Rădoi cu o apariție în echipa de start. Mijlocașul lui Rangers are o pâine de mâncat în zona lui de acțiune. Adversarul direct este Emre Can, o improvizație în postul de fundașul stânga.

Echipa de start a României: 

România: 1. Niță – 4. Popescu, 6. Chiricheș-cpt., 3. Toșca, 22. Camora – 7. Stanciu, 18. Marin – 14. Hagi, 19. Tănase, 21. Mihăilă – 13. Keșeru
Rezerve: 12. Lazar, 16. Radu – 2. Mogoș, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 10. Maxim, 11. Bancu, 15. Burcă, 17. Bicfalvi, 20. Man, 23. Crețu 
Selecționer: Mirel Rădoi

Citește și alte știri despre România - Germania: 

Bild anunță o schimbare-surpriză în România - Germania! Joachim Low ține liderul pe bancă

A rupt tăcerea după 12 ani! Ce s-a întâmplat la echipa națională: „Victor Pițurcă era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
368023036732853
Iuga Mircea  •  29 Martie 2021, 08:27

Surpriza lui Rădoi ,pentru nemți a fost că Ianis ,la cât de ”bine” a jucat ,a făcut din Emre Can ,din improvizație-vedetă! Ianis trebuia lăsat la naționala de 21 ani.Așa nu se califică nici naționala mică,nici cea mare!!!!! La golul nemților au greșit 2,dar unde au fost fundașii centrali? dar a fost vinovat doar Camora,pentru că nu e român,nu???

dobrin
dobrin  •  28 Martie 2021, 21:35

Haha, buna asta cu Pisicel care trebuie sa castige duelul cu German Shepherds...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează