FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

VIDEO Mirel Rădoi, taxat de un fost selecționer al României: „N-aș fi făcut niciodată un asemenea gest!”

Mirel Rădoi / Sursă foto: GSP
Mirel Rădoi / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 19:57 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 20:59

Anghel Iordănescu (71 de ani), fostul selecționer al primei reprezentative, nu e de acord cu ieșirea pe care Mirel Rădoi a avut-o duminică, la conferința de presă premergătoare partidei cu Armenia

Chiar dacă a vorbit în termeni laudativi despre Mirel Rădoi și jocul etalat de „tricolori” în Germania, Anghel Iordănescu s-a pronunțat în direct în ceea ce privește gestul lui Mirel Rădoi de duminică, atunci când l-a chemat pe Andrei Ivan în conferință pentru a le explica jurnaliștilor ce s-a întâmplat la golul doi al nemților din partida de la Hamburg.

N-aș fi făcut niciodată un asemenea gest. Sunt lucruri de culise. Într-adevăr, pentru presă a fost ciocolată fierbinte”, a declarat Anghel Iordănescu, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

Mirel Rădoi, taxat de un fost selecționer al României: „N-aș fi făcut niciodată un asemenea gest!”
Iordănescu nu l-a menajat pe Rădoi pentru ieșirea de la conferință

Veți vedea o schimbare, una extrem de importantă în viața echipei naționale. Deja fac calcule cu cine putem pica la baraj, să vedem dacă intrăm în grupa celor 6 favorite.

M-am ferit mereu de pronosticuri, dar pentru prima oară spun că terminăm pe locul 2 și luăm 9 puncte în 3 meciuri. Vreau o victorie frumoasă, va fi o atmosferă entuziasmantă pe stadion. 

 - Anghel Iordănescu

Mirel Rădoi, iritat la conferința dinainte de România - Armenia: „Vreți circ? Facem circ!” » L-a chemat pe Ivan în fața presei

Sorin Cârțu a intrat în direct, după „circul” lui Rădoi: „Nu mi-a plăcut ce i-a făcut lui Ivan!”

Mirel Rădoi l-a chemat la microfon pe Andrei Ivan în timpul conferinței de presă care a prefațat România - Armenia, pentru a oferi explicații suplimentare referitoare la golul doi al Germaniei. Sorin Cârțu, președintele lui CSU Craiova, club la care activează atacantul, taxează gestul selecționerului.

Nu mi-a plăcut ce a făcut Rădoi, nu trebuia adus Ivan acolo. Când ne vedem, o să-i spun, vom discuta. Conferința e a antrenorului! Dacă jucătorul nu a venit dinainte, nu trebuia să-l chemi. Ivan a intrat înainte de Muller în teren. În comentariile pe care le-a făcut Mirel, ați văzut că i s-a transmis lui Andrei de pe margine să stea cu Muller, deci a fost o chestie de moment”, a declarat Cârțu la „Digi Sport Special”.

Mirel Rădoi, iritat la conferința dinainte de România - Armenia

Selecționerul Mirel Rădoi a fost deranjat de subiectul Andrei Ivan în timpul conferinței de presă care a prefațat meciul România - Armenia. L-a chemat la microfon pe atacantul oltean, fotbalist care nu ar fi trebuit să facă parte din desfășurarea evenimentului.

Întrebat de reporterul special GSP Marius Mărgărit dacă Andrei Ivan știa pe cine să marcheze la golul decisiv înscris de Germania, în eșecul 1-2, Mirel Rădoi a răbufnit și l-a chemat pe atacant în conferință!

„Facem circ, dacă circ vreți.... Facem circ! Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate”, a răbufnit Mirel Rădoi.

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia

 O victorie a României în această seară, cuplată cu un eșec al nord-macedonenilor pe teren propriu, cu Germania, i-ar urca pe „tricolori” pe locul 2 în grupa J, cu două etape înainte de finalul calificărilor. România mai are de jucat cu Islanda (11 noiembrie, pe teren propriu) și Liechtenstein, 3 zile mai târziu, în deplasare.

Citește și alte știri despre naționala României: 

„Întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului!” » Verdict dinspre Generația de Aur, înaintea meciului decisiv cu Armenia

ANALIZĂ GSP a analizat minutele jucate de Andrei Ivan cu Germania » Cum s-a descurcat „tricolorul” la celelalte faze fixe când România s-a apărat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
patratel2019
patratel2019  •  12 Octombrie 2021, 08:08

Atata l-a dus capul pe Radoi! Asa faceau părinții nostri cand ne imbranceam la școală. Mai primeam o scatoalca de la Tata, chiar daca eram sau nu vinovat!

doar..titi
doar..titi  •  12 Octombrie 2021, 01:56

bine i-a facut... macar de-ar invata ceva din asta prostalaul de Ivan!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează