FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Mirel Rădoi trage semnalul de alarmă: "E cel mai dificil meci! Nu se vede calificarea, s-a mai întâmplat să clacăm în decisive"

Mirel Rădoi și căpitanul Ionuț Radu (dreapta). Foto: Ionuț Coman / Ovidiu (Constanța)
Mirel Rădoi și căpitanul Ionuț Radu (dreapta). Foto: Ionuț Coman / Ovidiu (Constanța)

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2018 20:21

Mirel Rădoi, selecționerul "naționalei" U21, a vorbit, într-o conferință de presă, despre meciul capital de marți, contra Bosniei (ora 19:00, PRO X și liveTEXT pe gsp.ro)

"Jocul de marți este mai dificil decât cel din tur, chiar și decât cel din Portugalia. Este decisiv. Ne-am propus de la început să terminăm pe primul loc în grupă și suntem în grafic. După joc, sper să fim primii", a început Rădoi.

Care a vorbit despre calculele calificării. "Ca să fim siguri de Euro, avem nevoie de 7 puncte, dar obiectivul numărul 1 este victoria cu Bosnia, indiferent de starea de oboseală sau de absențe.

Am pregătit meciul ca să câștigăm, ca și în Portugalia. Ne poate ajuta și un rezultat de egalitate, dar vrem cele 3 puncte.

Bosnia este o echipă robustă, care cedează inițiativa și va încerca să speculeze pe contraatac și la fazele fixe. Asta nu înseamnă că nu are jucători de valoare în duelurile unu la unu".

"NU AU FĂCUT CEVA MĂREȚ"

Rădoi a încercat să își tempereze elevii.

... despre Euro 2019: "Turneul final nu se vede aproape deloc, se vede doar partida de maine. Nu vreau ca jucătorii să înțeleagă că am făcut ceva măreț, doar am învins în Portugalia. Aștept partida și vedem unde ne vom situa, pentru că s-a mai întâmplat să clacăm în decisive".

... despre Drăguș vs. Ad. Petre: "Dacă nu am fi avut jucători de la echipa mare nu știu dacă am mai fi câștigat în Portugalia. Și cred că dacă l-am fi luat pe Drăguș, ar fi suferit și el, și Adrian Petre. Consider că și eu, și Cosmin, am luat cele mai bune decizii".

... despre Ionuț Radu: "Va fi titular la Genoa după victoria de mâine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează