FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

"Motanul" nu mai zgîrie! Bogdan Stancu, revenire dezastruoasă în meciul cu Finlanda » Cifrele dezastruoase ale atacantului

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 19:11

Revenit printre ”tricolori”, Bogdan Stancu n-a convins. După ocaziile din debutul partidei cu Finlanda (1-1), atacantul a fost invizibil.

Stancu s-a întors la "națională" chiar împotriva reprezentativei pe care o învingea de unul singur la Helsinki după o "dublă". Fără gol! Dacă în primele 20 de minute a testat periculos, în două rînduri, poarta lui Hradecky, apoi fotbalistul a dispărut din joc.

În afara cîtorva pase simple, date doar ca să scape de minge, atacantul "naționalei" n-a putut pune umărul la un rezultat pozitiv și a fost schimbat de Anghel Iordănescu după 70 de minute, introducîndu-l pe Florin Andone.

"Motanul" nu există nici în statistici: 8 pase reușite și una greșită. 2 șuturi cadrate, unul necadrat și un singur duel aerian cîștigat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1434035713577457
Mircea Oşan  •  09 Octombrie 2015, 23:33

Claudiule tată eşti varză.

roberica
roberica  •  09 Octombrie 2015, 20:49

nu e bun Stancu... dar e peste Keseru

Vezi toate comentariile (2)
Comentează