FOTBAL  »  NATIONALA  »  MTS

MTS, întâlnire importantă pentru organizarea CE 2020 în România: "În joc e imaginea țării"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 22:02

Ministerul Tineretului și Sportului a organizat marți, la sediul Guvernului României, o primă întâlnire a Comitetului interministerial de coordonare pentru organizarea și susținerea candidaturii României și pentru organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Marius Dunca a anunțat că totul trebuie respectat, în joc fiind imaginea României.

"Trebuie să ne respectăm angajamentele asumate față de UEFA și sa rezolvăm punctual fiecare aspect sesizat de actorii implicați în organizare.

Vom avea un plan de acțiune bine definit, cu termene clar stabilite. Există o bună comunicare între toți membrii comitetului interministerial, iar Grupul de lucru deja stabilește detaliile legate de implicarea fiecărei instituții.

Este în joc imaginea României și nu ne putem permite să greșim. Avem un singur obiectiv - organizarea în cele mai bune condiții a Turneului Final Euro 2020", a declarant ministrul tineretului și sportului Marius Dunca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  19 Iulie 2017, 01:38

Stie PSD ce e aia imaginea tarii?

rakanishu
rakanishu  •  18 Iulie 2017, 22:40

In ritmul asta trebuie sa cereti o prelungire, eventual prin 2100, daca voi in ceasul 12 stati la masa si discutati prostii...

claudiu.h12
claudiu.h12  •  18 Iulie 2017, 22:38

Ahahahahahaaaaa! Ăştia iar au chef de glume ieftine !heheheeee

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close