FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

Edi Iordănescu, start catastrofal la națională! A intrat în istoria neagră a României

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2022 23:59 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 00:06

Muntenegru - România 2-0 în Liga Națiunilor » Edward Iordănescu, 43 de ani, începe catastrofal mandatul pe banca naționalei.

  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Podgorica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Muntenegru cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

După amicalele cu Grecia (0-1) și Israel (2-2), Iordănescu a „bifat” întâiul eșec în primul meci oficial din Liga Națiunilor, în Muntenegru. Îngropați de Chiricheș în repriza a doua, „tricolorii” au evoluat lamentabil.

Edi Iordănescu a devenit în această seară doar al 4-lea selecționer din istoria „tricolorilor” de 100 de ani care nu câştigă niciun joc din primele 3 partide în mandatul de debut la naţională, după:

  • Liviu Iuga - 1938 (o remiză și două eșecuri)
  • Jean Lăpuşneanu - 1942 (o remiză și două eșecuri)
  • Stefan Kovacs - 1976 (o remiză și două eșecuri)
+29 FOTO

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor după prima rundă

ECHIPĂPUNCTE
1. Muntenegru3
2. Bosnia1
3. Finlanda1
4. România0

Programul României în Liga Națiunilor

  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Muntenegru - România, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioaniţoaia, Remus Răureanu şi Marius Mărgărit

De ce e Liga Națiunilor foarte importantă pentru noi » Primul loc ne aduce 3 avantaje uriașe, în timp ce ultimul loc ne face aproape imposibilă calificarea la European

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  05 Iunie 2022, 10:17

Nu inteleg care e vina lui Iordanescu! Jucatorii romani au niste carente uriase la toate capitolele! Selectiinerul nu i poate invata cum sa faca o preluare, cum sa dea o pasa simpla, ca sa nu mai vorbesc cum sa faca un dribling! Voi ati vazut cum sarea mingea din jucatori considerati tehnici?!!

vraca56
vraca56  •  05 Iunie 2022, 09:43

din prostie în prostie și oare nimeni sa nu plătească? România a ajuns sa fie jucată la bambilici de la ciuca și alții pina la fotbal ca alte sporturi nu prea mai avem. arătăm cu degetul ne dam prea mari și ne ducem spre cei puternici cu care oricum nu eram de acord dar da bine. au fost ani cind echipa națională se construia " pe scheletul echipei în forma " pe atunci Dinamo sau steaua. bă chiar și Craiova. cum sa fii faci sa joace cu minuscului fotbalist adus de la greci care habar nu mai are cum se joaca în echipa națională?mai toți vine de nu știu unde și nu se cunosc. sa nu ai un ax important vertical format din jucătorii de la echipa cea mai buna? ce știe marin cum se mișca Ivan sau Mihăilă? nu era normal un nistor sau un alț jucător ofensiv de la Craiova în linia de mijloc? aduci din toate zările lumii și ii pui sa facă flotări genoflexiuni pe cind oamenii ăștia nu se știu? păcat ca oamenii din fotbal nu mai gândesc. eu cred ca este momentul de revenire la jocul moderat pentru ca nu suntem în stare sa ducem un meci în alergare în ofensiva pe cind nu se mai întoarce nimeni la loc. temporizarea , structura de la echipa de frunte din campionat sau refacerea cu alții cind ai meciuri de pregătire. așa este un dezastru. nu este minte în țară asta. noroc ca ne-a dat Dumnezeu sa aruncam Samanta prin Șanțuri și sa crească ceva pe cind alții cresc legume în vaze ca nu au pămînt. vai și amar cind ești p******Șt și nu sti.

bl0catu
bl0catu  •  05 Iunie 2022, 09:14

edi asta aduce cumva cu ionut chirila! cand il auzi vorbind crezi ca il avem pe einstein! cand trebuie sa faca e "fa si tu ceva, acolo!" ne-am saturat de teoreticieni din astia , care mananca teoria si la practica-s tufe!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează