FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

MUNTENEGRU - ROMÂNIA // Corespondență de la Podgorica: 3 "guri de foc" ale Muntenegrului îi amenință pe "tricolori": "Suntem o forță!" + Cum arată echipele probabile

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 14:54

Adam Marusic, Vladimir Jovovic și Marko Vesovic, trei dintre cei mai importanți jucători ai Muntenegrului, anunță un meci de luptă cu ”tricolorii” lui Contra.

  • Muntenegru - România se joacă azi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Muntenegrenii sunt abătuți după eșecul de la Belgrad, 1-2 cu Serbia. Au pierdut orice șansă la locul 1 în  grupă, cu două goluri încasate în două minute.

Plus că acuză un detaliu important: li s-a anulat un gol valabil, pe motiv de ofsaid. Ljajici (30 ) și Mitrovici (32) au rezolvat meciul, Mugosa (70), șut puternic, mingea s-a dus sub transversală, din pasa lui Kosovici, doar reducând din diferență.

"Problema a fost în capul nostru. Am arătat mult mai mult decât scorul de pe tabelă. Am zis înainte de meci că nu trebuie să cedăm, dar am făcut-o, acum degeaba ne plângem. Contra românilor trebuie neapărat să învingem, să nu pierdem și locul 2", a comentat Vladimir Jovovici.

A fost completat de Marko Vesovici: "Trebuie și vom pune la bătaie orgoliul nostru. Mulți dintre noi nu joacă pe pozițiile lor, e o problemă obiectivă, dar nu și o scuză". Și Adam Marusici a punctat: "Vom juca pentru Muntenegru, acasă suntem o forță".

Adversarii se plâng de absențele importante ale lui Jovetici, Savici, Vukcevici, Stojkovici, Tomasevici și Begiraj, doar pe ultimii doi sperând să-i recupereze.

Jurnaliștii muntenegreni cred că Begiraj va fi surpriza selecționerului, diseară, în timp ce Tumbakovici va avea de ales în centrul apărării între Kopitovici, nesigur, și Tomasevici, incomplet refăcut.

"Pentru voi nu e pierdut nici locul 1, după cum puteți termina și pe 3. Noi vrem să jucăm bine ca să încheiem pe poziția secundă"
Ljubisa Tumbakovici, selecționer Muntenegru

"Fotbalul e și nedrept uneori. Puteam obține un egal la Belgrad, mai ales că am avut un gol valabil, anulat nedrept pe motiv de ofsaid, s-a văzut și la TV că a fost gol corect. În fine, locul 1 e pierdut, trebuie să învingem România sau să încercăm măcar să o facem"
Dejan Savicevici, președinte Federația din Muntenegru

"Radunovici, care joacă la Astra, are mare pontențial, dar are concurență puternică la lot, de aceea nu joacă titular. Dacă e selecționat, atunci e chiar bun"
Ljubisa Tumbakovici, selecționer Muntenegru

Echipele probabile: 

Muntenegru: Petkovic - Marusic, Simic, Kopitovic, Vesovic - Ivanic, Kosovic - Jankovic, Beciraj, Jovarovic - Mugosa
Rezerve: 
Mijatovic, Ljuljanovic, Radunovic, Boljevic, Hocko, Mijuskovic, Djordjevic, Zoric, Kajevic, Mirkovic, Scekic, Vujacic
Antrenor: 
Ljubisa Tumbakovic

România: Tătărușanu - Cr. Manea, Moți, Săpunaru, Toșca - N. Stanciu, P. Anton, Maxim - Chipciu, Țucudean, Al. Mitriță
Rezerve: 
Pantilimon, Fl. Niță, Pașcanu, I, Hagi, Pușcaș, Al. Maxim, Bancu, Keșeru, Nedelcearu, C. Deac, Cicâldău
Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Felix Zwayer (Germania) / A1: Thorsten Schifnner (Germania) /A2: Marco Achmuller (Germania) 

VEZI ȘI: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sf_gheorghe
sf_gheorghe  •  20 Noiembrie 2018, 15:54
Postat de moartea_din_vaslui pe 20 Noiembrie 2018, 15:48

Rinistul Contra are, cât de cât, treabă cu fotbalul???

De ce întrebi, Dumbzillo ?

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  20 Noiembrie 2018, 15:48

Rinistul Contra are, cât de cât, treabă cu fotbalul???

reddogsv
reddogsv  •  20 Noiembrie 2018, 15:46

Bancu e cel mai polivalent. E si titular si rezerva in acelasi timp...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează