FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Naționala se agață de Ștefan Radu: "Va merge la Roma, ar putea fi un jucător important"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 21:14

În ciuda poziției clare a lui Ștefan Radu, staff-ul naționalei continuă să spere că îl poate convinge pe fundașul lui Lazio să se întoarcă la prima reprezentativă.

Secundul Adrian Mihalcea a dezvăluit că selecționerul Cosmin Contra urmează să călătorească la Roma cu scopul de a purta o discuție lămuritoare cu Radu. 

"Cosmin va merge la Roma pentru a vorbi cu el.  După semnalele pe care le-am cules din presă, se pare că nu va reuși să-l convingă. Aș vrea să-l înțeleg. Totuși, e decizia lui, o decizie care trebuie respectată. Ar putea fi un jucător importat pentru națională", a declarat Adrian Mihalcea, la TV Telekom Sport. 

Recent, Ștefan Radu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care și-a manifestat clar punctul de vedere, naționala fiind un subiect închis pentru fundașul de 30 de ani al lui Lazio. 

Citește și: Schimbare importantă la echipa națională » Dezvăluiri din staff: "Ce e important e că jucătorii au spus asta"

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  14 Octombrie 2017, 02:30

Contra merge la Roma ca doar nu merge pe banii lui cand e "interesul" nationalei. Ba dar voi v-ati intrebat oare, daca Doamne fereste ala accepta, vine la nationala si de la primul meci il iau la injuraturi angajatii gesepe care se infiltreaza printre fani, ca pentru ei doar scandalul e aducator de rating.

itu52
itu52  •  13 Octombrie 2017, 22:19

Cred că nu este recomandat să meargă după el, un jucător este invitat să joace la naţională. Când cerşeşti prezenţa lui, dai dovadă de slăbiciune, te pui în postură de subordonare, iar prin extindere crezi o situaţie neplăcută pentru ţară. Nu cred că joacă pe un post care să-i justifice ifosele de 'prima donna'. Sunt tineri în campionat care pot creşte şi să-l substituie. Stil Piţurcă, se supără ca văcarul pe sat, şi nu are bărbăţia necesară de a clarifica motivul refuzului. Aşteaptă probabil să facă 40 de ani, pentru a deconspira persoanele care l-au 'şifonat'.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează