FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Faza serii: Olimpiu Moruțan l-a imitat pe Ionuț Luțu » Starul de la FCSB a făcut show în Ungaria

Olimpiu Moruțan s-a distrat de minune la prezentarea noului echipament / FOTO: frf.ro +6   FOTO
Olimpiu Moruțan s-a distrat de minune la prezentarea noului echipament / FOTO: frf.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 19:51 / Actualizat marti, 23 martie 2021 20:29

Naționala U21 se pregătește pentru debutul la Campionatul European U21. Miercuri, de la ora 22:00, „tricolorii” lui Adi Mutu vor da piept cu Țările de Jos (Olanda).

  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021 
  • Programul complet al Campionatului European U21
  • România debutează miercuri, de la ora 22:00, împotriva reprezentativei Țărilor de Jos (Olanda). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

România U21 va aborda al doilea turneu final consecutiv cu un set de „haine” noi, pe care „tricolorii” le-au prezentat ieri. Astăzi, Federația Română de Fotbal a oferit publicității câteva momente foto&video de la ședința de prezentare a noului echipament. Olimpiu Moruțan, „decarul” lui Mutu, a ieșit în evidență. 

În contextul meciului cu Țările de Jos, „Oli” a făcut spectacol jonglând cu o portocală - trimitere evidentă la „Portocala Mecanică” - supranumele naționalei olandeze. 

Imaginile cu Moruțan au adus aminte și de fostul mare talent Ionuț Luțu și de demonstrația de tehnică pe care fostul jucător al Științei o făcea la începutul anilor 2000.

Mihai Stoichiță: „Echipa nu începe fără Moruțan!”

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din FRF, și președintele Federației, Răzvan Burleanu, au plecat azi în Ungaria, pentru debutul României u21 la Campionatul European.

Pe aeroport, Stoichiță a vorbit despre naționala antrenată de Adrian Mutu și spune că mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) ar trebui să fie liderul acestei generații la turneul final.

„Moruțan este un lider! Cum să nu fie un lider? Și nu numai el. La Steaua, nu începe echipa fără el și fără Olaru. Acum, la Steaua se așează totul în jurul a doi copii de 20 de ani. Nu trebuie să aibă frică de nimic. Avem echipă foarte bună! Nu avem motive să fim îngrijorați. Nu e presiune pe ei. Obiectivul l-au atins. Ce vine de acum înainte este bonus. Faptul că, sub presiune, s-au calificat ar trebui să fie mai bine. Ei și-au impus obiective extrem de îndrăznețe. Am încredere că le vor realiza”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit as.ro.

VIDEO Adrian Mutu e gata de startul Europeanului: ”Uitați rezultatul din Italia! Nu vă comparați cu acea generație, scrieți propria pagină de istorie”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Mutu e gata de startul Europeanului: „Au prima șansă, dar le vom face viață grea”

Echipa naţională de tineret, dependentă de un jucător de la FCSB: „E un lider! Echipa nu începe fără el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
balaur
balaur  •  23 Martie 2021, 23:17
Postat de iosif_ pe 23 Martie 2021, 21:53

Moruțan, cel mai mare talent de după Gică Hagi. Imens jucător.

Iar tu esti cel mai mare prost, dupa random.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  23 Martie 2021, 22:52
Postat de abelind pe 23 Martie 2021, 21:57

N-are ...

cine zice ala e...

stelistdemic01
stelistdemic01  •  23 Martie 2021, 22:50
Postat de abelind pe 23 Martie 2021, 21:55

S-a băgat la casele pariuri unul că ia imbecilul ăsta cartonaș roșu după minutul 65 ... Cotă 2 ...

Morutan e un jucator f ok; si nu pare a avea un iq sub media fotbalistilor; in schimb, tu esti clar un exemplar cu creier neted ca tara lalelelor...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează