FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Nicolae Dică a dezvăluit motivul convocării lui Florinel Coman: „Pe noi asta ne interesează”

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, a vorbit despre motivele convocării lui Florinel Coman (22 de ani).
Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, a vorbit despre motivele convocării lui Florinel Coman (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 21:46 / Actualizat joi, 18 martie 2021 21:52

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, a vorbit despre motivele convocării lui Florinel Coman (22 de ani).

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Florinel Coman a fost cea mai surprinzătoare apariție de pe lista lui Mirel Rădoi. Extrema celor de la FCSB are o singură reușită în acest sezon de Liga 1, dar Nicolae Dică spune că alte lucruri au contat în cazul său. E vorba de impresia bună făcută la precedentele acțiuni ale naționalei. 

Nicolae Dică, despre motivele convocării lui Florinel Coman la prima reprezentativă

„Important e ce faci la naţională, cum te antrenezi, cum joci. Poate la club dai un randamernt mai bun, poate te antrenezi mai bine. Poate la naţională nu te antrenezi cum trebuie sau nu dai randamentul respectiv. Pe noi ne interesează ce faci la naţională, poate la echipa de club eşti cel mai bun, dar la naţională nu dai randament. 

Coman, ultima dată la naţională a fost la meciul cu Austria. A jucat titular şi a făcut un joc foarte bun. A revenit după accidentare şi a jucat meci de meci titular, cu evoluţii din ce în ce mai bune, din punctul nostru de vedere, chiar dacă în ultimele meciuri nu a reuşit să marcheze. Dar a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, şi-a creat ocazii de gol, a reuşit să dribleze, să pună probleme adversarilor”, a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport.

VIDEO. Cum participă selecționerul Rădoi la antrenamentele naționalei. Răzvan Burleanu: „Mirel poate să și intervină dacă este cazul”

Lotul României:

  • PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Florin Iacob (UTA Arad 0/0), David Lazar (Astra, 1/0); 
  • FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0); 
  • MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0); 
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Noutăți despre situația lui Mirel Rădoi » Ar putea fi pe bancă la primul meci din preliminarii

Scenariu surprinzător: Mihai Stoichiță, pe banca naționalei? Reacție VEHEMENTĂ: „Dacă îl văd acolo, înnebunesc!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dodo001
dodo001  •  19 Martie 2021, 18:24

WOW! Ce patratele are Coman!!!

bodrin
bodrin  •  19 Martie 2021, 07:23

Până la sfârșitul lui martie se va vedea cât de amatori sunt cei care conduc naționala. La fel și cei "conduși"...

mafa
mafa  •  19 Martie 2021, 00:56

Nici o alta tara din lume, care se respecta, nu ar fi convocat un fotbalist cu dosar penal deschis....Dar țara noastră-i Tara noastra !!! ...nu inteleg de ce ne plangem ??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează