FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORONAVIRUS

Noutăți despre situația lui Mirel Rădoi » Ar putea fi pe bancă la primul meci din preliminarii

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 18:10 / Actualizat joi, 18 martie 2021 20:37

Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele FRF, a oferit informații despre starea selecționerului Mirel Rădoi (39), depistat pozitiv la un test COVID-19 efectuat pe 15 martie. Federația păstrează speranța că Rădoi va fi pe bancă la meciul cu Macedonia de Nord, primul din campania de calificare la Mondial.

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022; 

Mirel Rădoi se află în izolare în acest moment, dar președintele Federației speră că două teste consecutive cu rezultat negativ îl vor „elibera” pe Rădoi în următoarele zile. Într-o conferință de presă organizată după Comitetul Executiv al FRF, Burleanu a vorbit despre situația din jurul echipei naționale. 

Răzvan Burleanu: „Mâine sau poimâine Mirel va fi testat”

„Este o mare pierdere pentru noi, nu ne așteptam la asta, mai ales că Mirel Rădoi a și trecut prin prima fază a vaccinării. În momentul de față ne dorim să nu avem și jucători în aceeași situație, fie depistați pozitiv, fie accidentați. Din păcate avem această veste tristă în ceea ce îl privește pe Ionuț Radu.

Sperăm să îl putem negativa pe Mirel, să aibă două teste negative consecutive și să fie prezent la primul meci. În momentul de față sperăm ca Mirel să fi fost pozitiv cu câteva zile înaintea depistării virusului, astfel încât să avem într-o perioadă mai scurtă de timp cele două teste consecutive negative și să îl putem scoate din această izolare. Din fericire, în zilele respective, în care Mirel consideră că a intrat cu o persoană depistată apoi pozitiv, nu a avut contact cu alți membri ai staff-ului tehnic

Este asimptomatic, mental este bine, este un luptător. A fost unul ca jucător, este așa și ca antrenor. Mai așteptăm câteva zile, mâine sau poimâine urmează să aibă un nou test, iar dacă acesta va fi negativ, speranțele noastre vor fi mari să îl avem la primul meci”, a spus Burleanu.

Am intervenit deja la Mogoșoaia, în baza de pregătire, astfel încât cele două terenuri de antrenament destinate primei reprezentative să fie conectate la internet de mare viteză, astfel încât Mirel, din izolare, să poată să urmărească fiecare fază a antrenamentelor și implicit să intervină, dacă este cazul.

Selecționerul fiind depistat pozitiv, cel care urmează să îi ia locul este Nicolae Dică
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Citește mai multe noutăți anunțate de Răzvan Burleanu: 

VAR în Liga 1! FRF și LPF au bătut palma: câți bani costă + când va putea fi folosit

FRF a programat Supercupa României din sezonul trecut » Când vor juca CFR Cluj și FCSB pentru trofeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
2254271094823421
Michele Marinela  •  19 Martie 2021, 07:57

Sfidati orice lege. Lasati omul sa se vindece. O sa imbolnaveasca si pe altii din cadrul echipei si o sa aveti mari probleme la meciurile viitoare. Ati vazut cum a procedat Norvegia la meciul pierdut cu noi la masa verde, anul trecut. Dar acolo e civilizatie, nu jungla si disperare. Sa coordoneze Stoichita pregatirile si sa stea pe banca la meciurile la care va lipsi Radoi. A mai facut-o cu succes si la national U21, in locul lui Mutu.

calinescu_
calinescu_  •  18 Martie 2021, 22:15
Postat de Nicolae Grecu pe 18 Martie 2021, 21:45

Crețu de la Maribor, domnule Câinescu!

Era mai OK daca mai adaugai si tu un BUDESCU sau un DRAGOS GRIGORE ...!!!

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  18 Martie 2021, 21:45

Crețu de la Maribor, domnule Câinescu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează