FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Nicolae Grigore, numit selecționer la U16 după aventura de la Neftchi Baku

Nicolae Grigore // foto: GSP
Nicolae Grigore // foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 14:37 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 15:00

Nicolae Grigore (39 de ani), ultima oară „secund” al lui Laurențiu Reghecampf la Neftchi Baku, este noul selecționer al reprezentativei U16 a României, compusă din jucători născuți după 1 decembrie 2008. 

Reprezentativa U16 a României are un nou selecționer. Este vorba despre Nicolae Grigore, care a primit ca obiectiv calificarea la Campionatul European U17 din 2025.

Nu o vrea pe Dinamo în casa echipei lui: „Înseamnă că suntem a doua echipă a orașului! Mă opun”
DINAMO
Nu o vrea pe Dinamo în casa echipei lui: „Înseamnă că suntem a doua echipă a orașului! Mă opun”

România U16 are un nou selecționer: Nicolae Grigore

Nicolae Grigore a ocupat în ultimul an funcția de antrenor secund la Neftchi Baku, unde staff-ul tehnic a fost condus de Laurențiu Reghecampf.

Anterior, Grigore a fost „principal” la Metaloglobus, în sezonul 2021/2022, și la Rapid pentru scurtă vreme între decembrie 2020 și martie 2021.

El nu este la prima colaborare cu FRF, a mai fost angajat ca „secund” al lui Adrian Mutu pe vremea când „Briliantul” era selecționer la U21.

Nicolae Roșca, cel care a antrenat până acum selecționata U16, a trecut la cârma naționalei U17. Reprezentativa pe care a preluat-o acum Nicolae Grigore a fost ultima dată pregătită de Victor Ene, cel care a rămas la nivel de U15. 

Mai multe știri de actualitate:

Două variante de contract pentru Vlad Chiricheș » Becali a dezvăluit de la negocieri: „«Dacă nu ne calificăm, nea Gigi?»”

Adrian Mutu prezentat de Neftchi ca la adunările ONU! » Imagini inedite din Baku

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează