FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGUE 1

Niculae vrea să se împace cu Piţurcă: "Sînt dispus să vorbim şi să revin la naţională"

Daniel Niculae
Daniel Niculae

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 09:35

Daniel Niculae nu are de gînd să se întoarcă campionatul intern, dar nu ar refuza selecţia la echipa naţională în caz că acest lucru i se va cere

 

"Dacă sunt convocat, eu vin la naţională indiferent cine e antrenor. Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat între mine şi domnul Victor Piţurcă ţine de domeniul trecutului. A fost mai mult o neînţelegere, nu un conflict. Să vedem însă dacă voi merita să fiu convocat, pentru că în ultima vreme n-am avut deloc o perioadă bună. Eu am jucat puţin în ultimul sezon, fiindcă am fost accidentat, iar echipa mea, AS Monaco, a retrogradat în liga a doua franceză. În ceea ce mă priveşte, vreau să întorc la naţionala României", a spus Niculae într-un interviu pentru evz.

Atacantul spune că se aştepta ca Răzvan Lucescu să renunţe la postul de selecţioner. "Sincer să fiu, mă aşteptam să facă acest gest, după criticile pe care le-a primit în ultimul timp. Sper să facă treabă bună la Rapid, îi doresc succes", a mai spus Nico.

"M-am întîlnit cu Răzvan şi Dinu Gheorghe, dar nu vin la Rapid"
Retrogradat cu echipa de club, Niculae nu ia în calcul o revenire în Giuleşti. "M-am întâlnit recent şi cu Răzvan, şi cu preşedintele Dinu Gheorghe, dar n-am discutat despre venirea mea la Rapid. Nu e vorba că nu mi-aş dori aşa ceva, dar nu cred că se poate. Chiar dacă AS Monaco a retrogradat, în contractul meu nu există nicio clauză care să-mi permită să plec".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
paul_bobo
paul_bobo  •  20 Iunie 2011, 20:18
Postat de redsef2005 pe 18 Iunie 2011, 13:25

Baa, eu m-am saturat ca de mere acre de atacul Daniel Niculae - Bilasco!!! Le-am vazut impotenta in "n" meciuri ale Nationalei, ajunge!! Avem atac, Marica - Mutu, cand nu mai poate Mutu o juca Stancu cum si cat poate si el, mai vin din urma un Ganea, un Alexe, un Costea, un Axente, dar mai gata cu "solutiile" gen Niculae, Bilasco, Mazilu sau Gigel Bucur!!! Bine ca nu revine Camataru sau Radu II !!!

bravo....

petru_stelistu
petru_stelistu  •  18 Iunie 2011, 15:44

Ar fi mai bine sa te impaci cu el si sa ti-l pui antrenor la echipa ta,ca sa nu ne mai enervezi pe noi.

dumbojet
dumbojet  •  18 Iunie 2011, 15:36

Si eu as fi de acord sa joc la echipa nationala. Daca Piturca ma solicita, vin imediat. Pentru maxim 500.000 de euro, vin cu sufletul, fara probleme. Am 46 de ani, 168 cm si 93 Kg., dar sunt in mare forma si voi da totul pentru echipa. Astept sa fiu contactat !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează