FOTBAL  »  NATIONALA  »  NOMINALIZĂRI

Nominalizări interesante: fotbalistul din Liga 1, fără selecții la lot, pe care Contra a pus ochii + pe cine ar naturaliza de urgență

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 22:48

Cosmin Contra îl apreciază mult pe Filipe Teixeira (37 de ani), pe care recunoaște că l-ar naturaliza de urgență. De asemenea, l-a remarcat pe Alexandru Cicâldău, mijlocașul de 20 de ani de la Viitorul lui Gică Hagi. 

"Pe Teixeira sigur l-aș naturaliza. Am lucrat cu el la Petrolul. Mi-a lăsat o impresie extraordinară. Nu e doar profesionist, e mai departe de așa ceva. Păcat că nu e mai tânăr", a zis Cosmin Contra la TV Digi Sport.

...ce jucător a remarcat: "Îmi place foarte mult Cicâldău. A crescut mult în ultimele 6 luni, după ce au plecat mulți fotbaliști. Are o personalitate în joc extraordinară. Mi-a sărit în ochi acum 3 luni de zile. Când am bătut cu Dinamo la Constanța, scor 1-0.

Lui Alex Ioniță i-am zis că vreau mai multe de la el. Trebuie să fie liderul de la Astra". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vicol_vali
vicol_vali  •  02 Noiembrie 2017, 04:05

De la anul ne comentează managerul Mironică specializat în Steaua București. De-abia aștept prima avertizare meteo de ploaie când o să jucăm cu Italia.

vicol_vali
vicol_vali  •  02 Noiembrie 2017, 04:01

Încearcă cu Fulop cel Mic, este român eligibil pentru U21.

dio_1
dio_1  •  02 Noiembrie 2017, 00:03

Pe Bokila sau pe Albin nu i-ati naturaliza d-l Contra?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close