FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0

Norvegia - România 4-0. Florin Prunea a găsit vinovatul pentru situația de la națională: „El face convocările, nu Rădoi”

Florin Prunea, 52 de ani, fostul portar al echipei naționale, a vorbit la finalul meciului Norvegia - România 4-0 din Liga Națiunilor. +15   FOTO
Florin Prunea, 52 de ani, fostul portar al echipei naționale, a vorbit la finalul meciului Norvegia - România 4-0 din Liga Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 07:24 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:05

Florin Prunea, 52 de ani, fostul portar al echipei naționale, a vorbit la finalul meciului Norvegia - România 4-0 din Liga Națiunilor.

AICI ai toate detaliile despre meciul Norvegia - România 4-0

Groaznic! E un rezultat mincinos. Trebuia să fie 10-0. Şi nu ştiu pentru a câta oară cel mai bun jucător este Tătăruşanu. De trei ani, Tătăruşanu apără meci de meci şi e eroul echipei naţionale. E groaznic la ce asistăm, și mă refer aici la selecţiile de la echipele naţionale. 

Ar fi prea mult ca la echipa naţională a României să se facă selecţia în funcţie de interese. Pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă. Mie mi-e greu să cred, l-am avut antrenor. Când aud câte prostii face omul acesta în Federaţia Română de Fotbal, mă crucesc”, a spus Prunea la Telekom Sport.

Mirel Rădoi: "Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinţă. O ţară întreagă a suferit o umilinţă"

FOTO Cele mai tari imagini din Norvegia - România 4-0

foto: Reuters
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
+11 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, despre Norvegia - România: „Trebuia să pierdem cu 11-1”

Clasamentul în grupa României:

Norvegia - România 4-0. Florin Prunea a găsit vinovatul pentru situația de la națională: „El face convocările, nu Rădoi”

Programul României din Liga Națiunilor:

  • 14 octombrie, ora 21:45 / România - Austria 
  • 15 noiembrie, ora 21:45 / România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 / Irlanda de Nord - România

Citețte mai multe știri despre echipa națională:

Nicolae Stanciu, dărâmat: „Soția este singură, însărcinată. Dacă nu iubeam să vin la națională, nu veneam!”

Ianis Hagi a răbufnit la final: „Alergi după minge 3-4 minute, apoi ce să faci cu ea?!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (19)
818064358927782
Mocanu Danyel  •  13 Octombrie 2020, 07:57

Oameni buni romania nu a mai jucat un fotbal adevarat cam din 2000 unii il convoacă pe tatarusanu care nu a mai jucat de un an , e logic ca trebuie schimbat ceva degeaba am spune ca-i de la antrenor dar nu-i de la el un antrenor doar poate să-i stimuleze si sa ii ajute pe jucători să fie in forma,atât vina este a fotbaliștilor si a noastră daca mergem cu o mentalitate negativă normal ca o sa se termine astfel noi nu avem jucători care sa joace in campionate mari si daca joacă sunt rezerve Aceasta este parerea mea

mal.
mal.  •  12 Octombrie 2020, 13:49
Postat de skins_berceni pe 12 Octombrie 2020, 13:01

Pe bune? Ai ajuns si tu sa il judeci pe Mirel Radoi..din cauza asta a ajuns tarisoara noastra la pamant, datorita oamenilor care o populeaza cu mentalitati ca si ale tale, mentalitate de *** functional.

Dragă domnule skins_berceni, regret că nu ați înțeles prea mult din ceea ce am scris eu; cât despre *** funcțional, epitet cu care mă gratulați, sunt departe de asta... nici nu bănuiți... PS: aveți grijă de analfabetismul pur, gramatical (asta, în legătură cu expresia de tot râsul: „mentalități ca și ale tale” - oare în ce limbă ați dorit să scrieți?). În rest, vă respect opiniile și admirația necondiționată față de selecționer. A bon entendeur, salut!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

780850792752194
Adrian Stanciu  •  12 Octombrie 2020, 13:09
Postat de skins_berceni pe 12 Octombrie 2020, 13:08

Parca...in jurul acestui cuvant se invarte viata ta mizera: parca, cred, probabil...

esti in nota fecesebista, iq din doua cifre cu prima cifra 1 :D

Vezi toate comentariile (19)
Comentează