FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA. EXCLUSIV Rădoi a pierdut doi fotbaliști la ultimul antrenament! Cum ar fi vrut să înceapă de fapt în această seară

Alexandru Maxim nu a putut juca cu Norvegia
Alexandru Maxim nu a putut juca cu Norvegia

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 19:34 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:22

La ultimul antrenament înaintea meciului din Nations League cu Norvegia, doi jucători din lotul României s-au accidentat: Alexandru Maxim (30 de ani) și Sergiu Hanca (28). Ambii ar fi fost titulari în această seară. 

Norvegia - România, liveTEXT pe gsp.ro

Mirel Rădoi a pierdut doi jucători anunțați titulari înaintea meciului cu nordicii. Chiar la antrenamentul premergător partidei, Sergiu Hanca a suferit o leziune musculară, în timp ce Alexandru Maxim a fost tăiat cu un crapon pe gleznă de către un coleg.

Astfel, selecționerul a fost nevoit să facă 7 schimbări față de meciul de baraj cu Islanda, de acum 3 zile, și să îl scoată din echipă pe cel care a marcat singurul gol al nostru de la Reykjavik, Alexandru Maxim.

În locul lui Hanca, pe flancul drept al defensivei României a apărut din nou Cristi Manea, în timp ce la mijloc a intrat Răzvan Marin. Ambele goluri din prima repriză ale norvegienilor au venit de pe partea lui Manea. 

Citește și alte știri despre Norvegia - România: 

Norvegia - România: Cota zilei vine de la Oslo! Ce putem juca la meciul ”tricolorilor”

NORVEGIA - ROMÂNIA. Presiune maximă: selecționerul ar putea fi dat afară indiferent de rezultatul meciului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
255601551624794
Mircea Raicu  •  11 Octombrie 2020, 22:34
Postat de geogeo pe 11 Octombrie 2020, 21:33

Ai dreptate, Tatarusanu, Bancu si Burca sunt singurii care pot primi calificative de trecere, ceilalti...purtatori ilegali ai ghetelor de fotbal.

Ai obsesii cu “mitici” mai degrabă ...

geogeo
geogeo  •  11 Octombrie 2020, 21:37
Postat de Tibi Olah Campean pe 11 Octombrie 2020, 20:06

Trebuia neaparat scris ca ambele goluri au venit pe partea lui Manea .Cred ca pe miticii( cu m mic) deranjeaza la culme orice sau oricine legat de Cfr Cluj.De ce nu scriu ca golul 2 de fapt a fost marcat de langa Bancu . Daca pierdem azi cred ca o sa fie pt ca Camora sta in tribune si ca poarta( sau nu poarta) caciula pe cap.

Manea n-a jucat prost pentru ca e de la CFR, a jucat slab si atat. Dar pun un pariu cu tine, daca joaca asa la CFR nu-l mai baga Dan Petrescu nici in pauza.

briceag
briceag  •  11 Octombrie 2020, 21:35

CAND NUMIM SI NOI PE LUCESCU, OLAROIU, PETRESCU SAU REGHECAMPF LA NATIONALA?? Toata vina e a FRF-ului, dar de vreo 25 de ani...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close