GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Norvegia - România: Cota zilei vine de la Oslo! Ce putem juca la meciul ”tricolorilor”

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 11:55 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 11:58

Norvegia - România se joacă azi, de la 19:00, în cadrul etapei a 3-a din grupele Ligii Națiunilor. Ambele echipe au fost eliminate din cursa pentru EURO 2020 și speră să-și refacă moralul în meciul de la Oslo.

Dacă România a fost lăsată acasă de Islanda, scor 1-2, Norvegia a pierdut chiar la ea acasă, dramatic, în prelungiri, cu Serbia, tot cu scorul de 1-2. Cum emoțiile pentru EURO 2020 au fost risipite, cele două naționale se vor concentra acum pe jocurile din Liga Națiunilor.

După două etape, România conduce grupa, cu patru puncte acumulate din egalul cu Irlanda de Nord (1-1) și victoria din Austria (3-2). De cealaltă parte, gazdele de azi sunt pe locul trei, cu trei puncte strânse. Norvegia a pierdut meciul cu Austria (1-2), dar a câștigat clar cu Irlanda de Nord (5-1).

Norvegia - România: Cine își revine după eșecul din baraj? Cote mărite la 70 și 100 pentru echipa învingătoare

La conferința de presă de dinaintea partidei, Mirel Rădoi anunța o partidă deschisă, iar șansele să vedem goluri sunt destul de ridicate. Dacă facem media golurilor marcate după acest start de stagiune în Liga Națiunilor, vedem că ”tricolorii” au marcat de patru ori (2 goluri/meci), în timp ce Norvegia a înscris șase goluri (3 goluri/meci).

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 2,15 la Superbet

Citește și alte PONTURI de azi:

Anglia - Belgia: De Bruyne și Lukaku produc teamă în Albion! Întrerup englezii forma excelentă a oaspeților?

Franța - Portugalia: Reeditarea finalei de la EURO 2016. Își iau „cocoșii” revanșa? Cotă mare pentru multe goluri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
223102608702428
Serge Sand  •  11 Octombrie 2020, 14:50

Eu recomand să jucăm .......remi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează