FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

Norvegienii continuă asaltul! Cer excluderea României din competiții: „Fotbalul e pentru toți, indiferent de sex și culoarea pielii”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 19:47

Norvegienii sunt în continuare furioși că România a fost susținută de 29.854 de copii din tribune pe Arena Națională în egalul marți seara, 1-1, și au depus plângere la UEFA. 

Într-o reacție virulentă avută la postul TV2, Per Joar Hansen, antrenorul secund al naționalei Norvegiei, a militat pentru excluderea din competiții a tuturor echipelor ale căror fani abuzează de expresii rasiste și discriminatorii. 

Fotbalul trebuie să fie pentru toată lumea, indiferent de culoarea pielii, sex sau alte lucruri de acest gen. Aceste lucruri n-ar trebui să existe în 2019, acesta este și motivul pentru care eu și antrenorul Lars Lagerback am răspuns vehement. 

Dacă există o pedeapsă că meciul trebuie să se joace cu tribunele goale, atunci chiar trebuie să se joace cu ele goale! Iar dacă se întâmplă din nou, atunci aceste națiuni care se confruntă cu probleme de acest gen ar trebui excluse!”, a declarat secundul” norvegienilor, la postul TV mai sus menționat.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și: 

VIDEO Cosmin Contra și-a cerut scuze public după ce l-a înjurat pe George Pușcaș: „Tensiunea meciului era foarte mare” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
09teodor
09teodor  •  19 Octombrie 2019, 17:59

Domnul moderator x....acel plehel plehel a facut Romania infecta si fatalai pe cei care au comentat ....eu nu am scris decat ca el este fatalau si infect.Comentariul meu a fost moderat si al lui nu.Foarte interesant...probabil ca sunteti unul din aceia enumerati de mine.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Octombrie 2019, 10:51

Pai tocmai bai *** fotbalul este pentru toată lumea în special copiii!! Mergeți și mâncați niște fundulet de foca și ciocu mic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_kovacs
gigi_kovacs  •  19 Octombrie 2019, 10:26
Postat de Plehel Plehel pe 18 Octombrie 2019, 23:44

doar nu comparati tara infecta romania cu Norvegia fatalailor?!!!

Măreața țara Norvegia *** in fața a 29.500 de copii! Rușinos! Dacă ăștia sunt urmașii vikingilor atunci omenirea e in extincție! Niste idioti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează