FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

Note GSP: Trei "tricolori" au avut o prestație dezamăgitoare în remiza cu Serbia » Un român a fost omul meciului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 08:50

România a remizat cu Serbia, 2-2, în al doilea meci din Liga Națiunilor, după ce sârbii au condus cu 1-0 și cu 2-1.

Naționala antrenată de Cosmin Contra a făcut o repriză a doua excelentă, iar pe final a avut șansa de a câștiga, Mitriță ratând o ocazie mare în minutul 90.

Cel mai bun jucător al meciului a fost mijlocașul Nicolae Stanciu, care a marcat golul de 1-1, din penalty, și a centrat pentru golul de 2-2 marcat de Țucudean. Stanciu a avut o prestație excelentă și a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor. O evoluție apreciată a avut și Alex Chipciu, care a fost notat cu 8.

Cei mai slabi "tricolori" au fost fundașii Cristi Manea și Nicușor Bancu și mijlocașul Paul Anton. Aceștia au pierdut multe dueluri și au fost notați cu 4. Selecționerul Cosmin Contra a primit nota 7, în timp ce Mladen Krstajici a luat 5.

932973 clipboard01

clipboard012

  • Următorul meci al României va fi pe 11 octombrie, contra Lituaniei, în deplasare.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

clipboard02

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
sibelius
sibelius  •  11 Septembrie 2018, 17:13
Postat de dinamo_fan pe 11 Septembrie 2018, 13:10

Dupa preliminariile U21 ar muta 3/4 din echipa de tineret la seniori. la aia se vad la 20 de ani relatii de joc, viteza in gandire. la astia nu se vad la 30 de ani aceste lucruri. multi au facut asa, au luat o generatie intreaga si au mutat-o la seniori si au mers asa mai departe cu performante istorice. pur si simplu din generatia de la nationala mare nu prea ai pe cine pastra din cei de peste 25 de ani. As fi zis Budescu dar jucand la camile va fi in cu totul alt ritm. Chiar nu vad pe cine as tine din cei de peste 25 de ani. este o generatie complet ratata din toate punctele de vedere.

Sarmalescu nu avea ritm nici in liga I. La U21 lucrurile au fost mai simple...Isaila si Radoi au mers pe un nucleu stabil de jucatori(model Piturca). Doar accidentarile si suspendarile au produs modificari in echipa.

sibelius
sibelius  •  11 Septembrie 2018, 17:02
Postat de observator_federal pe 11 Septembrie 2018, 13:41

I se impută ratarea din final lui Mitriță de parcă ar fi ratat un penalty la final de meci... Ah nu, pardon, ”penaltyuri au ratat și mari jucători ș.a.m.d.”. Băi GSP, puteți vedea și voi jocul în reluare și observați cât de greu dau drumul la minge preferații voștri Stanciu și Chipciu (un simulant de nota 9) și cât de mult încurcă fazele deși, aparent, joacă fotbal. Alții sau convins de valoarea lor și s-au debarasat de ei cu orice preț, doar noi îi păstrăm în echipă diminuîndu-ne orice șansă la o calificare.

Mitrita a ratat IN FIECARE MECI important. Daca nu rata juca si acum prin serie B nu in liga I.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2018, 16:32
Postat de tonyys pe 11 Septembrie 2018, 14:39

Aseara fara Stanciu si Chipciu, serbia ne batea clar 2-0, astia-s cam singurii fotbalisti din cei prezenti aseara pe teren.

unul s-a aruncat pe burta si celalalt a batut 11m. Messi si Ronaldo nu altceva :)).

Vezi toate comentariile (49)
Comentează