FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

"Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar înseamnă că ești pe lângă fotbal" » Gabriel Torje, reacție dură chiar de ziua lui

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 19:48

Gabriel Torje a împlinit astăzi 29 de ani. Mijlocașul lui Sivasspor a comentat situația iscată la finalul înfruntării dintre Muntenegru și România, 0-1, din Liga Națiunilor. 

  • Context: România avea nevoie de o victorie la 2 goluri în partida cu Muntenegru (1-0 final) pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. Fotbaliștii "tricolori" au declarat la final că nimeni nu i-a înștiințat acest lucru. Detalii AICI.

 "Eu cred că jucătorii nu trebuie să fie anunţaţi de nimeni, ei trebuie să ştie ce trebuie să facă pe teren. Sunt convins că ştiau cu toţii. Cred că Manea s-a pierdut în faţa camerei, cu emoţiile.

Nu vreau să cert pe nimeni sau să jignesc. Dar să nu ştii acest lucru înseamnă că eşti pe lângă fotbal. S-a scris că trebuie să câştigăm la 2 goluri pentru a fi în urna a treia.

Indiferent cu cine ar pica România, şanse ar fi destul de mari", a declarat Torje la TV Digi Sport.

56de meciuri are Torje în tricoul naționalei României, pentru care a marcat 11 goluri

Vezi și: Șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF sare la fotbaliștii naționalei: "Păi, cum să nu ştie? Trăiesc în lumi paralele?"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  23 Noiembrie 2018, 15:43

Manea!Pai cum sa auda el,daca la sedinta s-o fi uitat pe telefon?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează