FOTBAL  »  NATIONALA  »  CĂSĂTORIE

FOTO Secundul naționalei de tineret s-a căsătorit cu o jurnalistă » Tatăl ei activează în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 19:27 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 20:37

Răzvan Rotaru, antrenor secund la naționala de tineret a României, s-a căsătorit cu Alina Eftimie, jurnalistă la Realitatea Plus și fiica lui Iordan Eftimie, antrenor secund la CS Mioveni.

Azi, Alina Eftimie a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de Răzvan Rotaru, la cununia civilă, fără să ofere mai multe detalii, potrivit Fanatik.

Originară din Pitești, Alina și-a început cariera la un post din Pitești, trecând pe la Digi24 și România TV înainte de Realitatea Plus.

+13 FOTO

„Am lucrat la două televiziuni, în Arges, apoi am devenit corespondent la Digi 24. Am făcut pasul cel mare, aici, la București, când m-am angajat la România TV. Ulterior, am ajuns la Realitatea Plus. Consider că sunt o femeie puternică, am muncit mult pentru a ajunge aici și sunt mândră că nu am făcut niciun compromis. Au fost ani în care munceam de dimineața până seara, nu prea mai aveam viață personală, dar nu îmi pare rău, pentru că toate aceste experiențe m-au făcut să am încredere în propriile forțe și să devin independentă”, spunea Alina pentru womaninbusiness.ro.

Răzvan Rotaru, care se află la a doua căsătorie și care în trecut a avut și o relație cu Camelia Potec, este în prezent antrenor secund la naționala de tineret și ține cursuri la Școala de Antrenori a FRF, după ce în trecut a fost jurnalist și angajat al clubului FCSB. 

+13 FOTO

Citește și:

Iubita lui Istvan Kovacs, apariție de senzație: „Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  28 Februarie 2023, 09:36
Postat de breal1948 pe 27 Februarie 2023, 21:02

Ne mai miram ca fotbalul a ajuns unde a ajuns când nulitatea asta a ajuns sa predea la școală de antrenori a FRF. Antrenor secund la tineret :)) . Doamne Dumnezeule. Fotbalul romanesc e un buboi purulent, oglinda a unei societăți bolnave.

Corect ai punctat!

fibra
fibra  •  28 Februarie 2023, 07:39

Stire de interes national? Rotaru s-a casatorit a doua oara.Zi Andra si taci!

DMA87
DMA87  •  27 Februarie 2023, 21:35

Felicitări, Alina! Multă sănătate, fericire, putere de muncă și numai realizări pe și împliniri pe toate planurile îți doresc! De la Andrei Didin.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează