FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21

VIDEO Olimpiu Moruțan și-a ales următoarea destinație: „Mi s-ar potrivi, dar nu depinde de mine”

Olimpiu Moruțan (21 de ani) este unul dintre oamenii de bază pentru Adrian Mutu (41 de ani), în vederea partidei decisive cu Danemarca U21.
Olimpiu Moruțan (21 de ani) este unul dintre oamenii de bază pentru Adrian Mutu (41 de ani), în vederea partidei decisive cu Danemarca U21.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 18:16 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 19:26

Olimpiu Moruțan (21 de ani) este unul dintre oamenii de bază pentru Adrian Mutu (41 de ani), în vederea partidei decisive cu Danemarca U21. 

  • Meciul dintre România U21 și Danemarca U21 este programat marți, 17 noiembrie, de la ora 20:30. Dacă învinge, România se califică la EURO 2021!

Olimpiu Moruțan traversează cea mai bună perioadă din carieră. Mijlocașul celor de la FCSB se gândește deja la următorul pas al carierei. I-ar surâde un transfer în La Liga, dar este conștient că mai are de lucrat la capitolul forță. 

Olimpiu Moruțan: „Spania mi s-ar potrivi”

„Sincer, nu m-am gândit niciodată la ce făceam dacă nu ajungeam fotbalist. Tot timpul aveam în cap acest gând, să joc la cele mai bune echipe din România. Visul mi s-a îndeplinit! 

În cazul unui transfer, cred că în Spania mi s-ar potrivi foarte mine, dar nu depinde de mine. O să vedem pe viitor unde o să ajung. Îmi place acolo pentru că e mai mult pe tehnică, pasare şi un joc mai puţin pe forţă”, a declarat Moruțan pentru FRF.TV

VIDEO. Olimpiu Moruțan, interviu înaintea meciului cu Danemarca U21

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru România U21 - Danemarca U21:

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
  • Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj),  Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB), Carlo Casap (Viitorul)
  • Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj)

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Decizia surprinzătoare luată de Pro TV pentru amicalul România - Belarus » Și-au pierdut românii interesul pentru naționala lui Rădoi?

Caz de COVID-19 la echipa națională de tineret » EXCLUSIV Cine este fotbalistul în cauză

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mehighms
mehighms  •  12 Noiembrie 2020, 07:55
Postat de caoradea pe 11 Noiembrie 2020, 23:04

Lasati baiatul sa mearga in Spania. La Mallorca pe plaja dp ce scapam de covid... Plateste oierul.

bai ***. veziti de macazul tau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  12 Noiembrie 2020, 07:11

Vrei să ai un f1ing de o noapte ? Discuție cu persoane cu ace1eași interrese - www︎.︎biggturn︆.︆com

doardinamo1948
doardinamo1948  •  12 Noiembrie 2020, 05:17

Ești răutăcios, el chiar a jucat la cele mai bune echipe din România și acum vrea sa facă la fel și in Spania. In 2015 a debutat la U Cluj, după care a jucat la Botoșani și apoi la Fcsb. De când a debutat el, campioane in România au fost Astra, Viitorul și CFR Cluj. Are omul valoare de Spania Liga a3a spre a 4 a, ca și acolo tot pe tehnic, pasare și siesta la prânz.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close