FOTBAL  »  NATIONALA  »  AVERTISMENT

După ce a suferit în Giulești, Burcă îl pune în gardă pe Edi Iordănescu: „Are forță mare. Să analizeze foarte bine”

Ovidiu Burcă, la conferința de presă după Rapid - Dinamo 4-0
Ovidiu Burcă, la conferința de presă după Rapid - Dinamo 4-0

Articol de , - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 09:48 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 09:59

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, l-a avertizat pe selecționerul echipei naționale a României, Edi Iordănescu, să ia măsuri speciale împotriva atacantului kosovar de la Rapid, Albion Rrahmani, pe care „tricolorii” l-ar putea înfrunta în meciul cu Kosovo de pe 12 septembrie.

Ovidiu Burcă a simțit pe pielea lui ce poate Albion Rrahmani, vârful cumpărat de Rapid de la FC Ballkani cu 600.000 de euro.

La doar al doilea meci pentru giuleșteni, atacantul kosovar a reușit o „dublă” cu ajutorul căreia Rapid a zdrobit-o pe rivala Dinamo, 4-0. Este a doua „dublă” în două meciuri pentru Rrahmani, care punctase de două ori și etapa trecută, la 5-3 cu FCU Craiova.

Cornel Dinu, intervenție furibundă după Rapid - Dinamo: „L-au adus direct de la Carnaval” + „Mă trec fiorii când îl văd la TV”
RAPID - DINAMO 4-0
Cornel Dinu, intervenție furibundă după Rapid - Dinamo: „L-au adus direct de la Carnaval” + „Mă trec fiorii când îl văd la TV”

Ovidiu Burcă l-a urmărit la treabă îndeaproape pe Rrahmani și a emis un avertisment pentru naționala României, în perspectiva meciului direct cu Kosovo din preliminariile EURO 2024. Duelul este programat la București, pe 12 septembrie, ora 21:45, iar Rrahmani face parte din lotul kosovarilor.

Ovidiu Burcă: „Rrahmani este foarte bun. Edi Iordănescu să analizeze foarte bine”

„Rrahmani e un jucător foarte bun, nu degeaba a costat cât a costat, câteva sute de mii de euro. Dincolo de asta, e un jucător foarte bun”, a spus Burcă în prima fază.

Întrebat dacă ar trebui să ne temem de calitățile sale în perspectiva duelului cu Kosovo, Burcă a răspuns:

Da, e un jucător dinamic, de talie, cu forță mare de pătrundere. Cred că selecționerul trebuie să țină cont, să analizeze foarte bine”.

Albion Rrahmani a ajuns la Rapid după doi ani petrecuți la FC Ballkani, în care a înscris 35 de goluri în 68 de meciuri pentru echipa kosovară.

Startul de aventură la Rapid este senzațional, Albion este la doar două goluri în urma golgheterilor din acest sezon, Aurelian Chițu și Marko Dugandzic, ambii cu câte 6 reușite.

Mai multe știri de actualitate:

Săpunaru, discurs de lider în vestiar, la Rapid - Dinamo: „Asta își doresc! Hai, strong!”

Dinamo și-a enervat fanii: „Vă bateți joc de noi cu postarea asta” » Clubul a corectat ulterior gafa

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
Alex24
Alex24  •  02 Septembrie 2023, 12:01

După cite observ Burca e preocupat de jucătorii și echipa adversa după ce a pierdut meciul , ar trebui sa se concfntrezd pe echipa sa ca apărarea e varza mijlocul nu funcționează iar atacant nu avem. Toată lumea vorbește de jocul echipei Dinamo insa stilul cu plecarea în atac de la portar di fundași nu își are rolul cind apărarea e fragila și dispusa sa facă erori asa a luat goluri multe deși nu vrea sa recunoască propriile greșeli de abordare a meciurilor .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează