FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 4-0

VIDEO / EXCLUSIV Cornel Dinu, intervenție furibundă după Rapid - Dinamo: „L-au adus direct de la Carnaval” + „Mă trec fiorii când îl văd la TV”

Cornel Dinu +30   FOTO
Cornel Dinu

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 00:13 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 08:27

Cornel Dinu (75 de ani), legenda lui Dinamo, cu 8 titluri ca jucător și antrenor al „câinilor”, a comentat evoluția alb-roșilor din derby-ul cu Rapid, câștigat într-o manieră categorică de giuleșteni, scor 4-0.

După un început solid de joc, fără gol primit în prima jumătate de oră, Dinamo a fost sufocată în Giulești. Elevii lui Ovidiu Burcă nu au mai putut ține în frâu iureșul ofensiv al gazdelor, iar scorul afișat pe tabelă la final a fost elocvent, 4-0.

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor dinamovist, a analizat partida la GSP Live. Singurul om din apărarea lui Dinamo care a scăpat de comparațiile aparte ale „Procurorului” a fost Bena.

Șocant: bătaie ca în filme cu 20 de minute înainte de Rapid - Dinamo. Săpunaru a urcat pe gard!
RAPID - DINAMO
Șocant: bătaie ca în filme cu 20 de minute înainte de Rapid - Dinamo. Săpunaru a urcat pe gard!

Cornel Dinu, analiză fără menajamente după Rapid - Dinamo 4-0: „Mă înfioară când îl văd pe Patriche”

„Dinamo a jucat acceptabil 20 și ceva de minute, cât a putut să facă presing și a oprit construcția așa-zisului Accelerat din Giulești. Apoi, paradoxal, Dinamo a pierdut presingul, s-a întins pe teren și a transformat apărarea în veritabile tuneluri.

Dinamo, în repriza a doua, mi s-a părut un marfar care se întinde pe linia ferată și practic a intrat în depoul de joc al giuleștenilor. Nu întâmplător a primit golul al doilea tot dintr-o fază fixă. Este nepermis ca micuțul Oaidă să reia atât de liber din 6 metri. La fel au fost și golurile 2 și 3, printre așa-zișii apărători ai lui Dinamo.

Cred că De Moura este selecționat de la Carnavalul de la Rio, Patriche aduce cu tancurile Citroen pe care a încercat să le aibă Generalul Petain înainte să devină președintele Franței supuse Germaniei, prin rigiditatea lui, Homawoo este un fel de cetățean francez, dar care face parte din linia Maginot, străpunsă de panzerele germane.

În partea cealaltă, Amzăr, este ca un zar care se învârte, dar încă se așteaptă să cadă pe un număr câștigător. Are calități, dar din păcate nu confirmă. Funsho s-a cam distrat cu el în multe momente”, a afirmat Dinu la GSP Live.

Dinu nu i-a menajat nici pe diriguitorii de la Dinamo:

„Cred că este inexplicabil cum Dinamo a reușit să îngreuneze construcția Rapidului timp de 20-25 de minute, apoi s-a înșiruit și a scos aceste deficiențe clare pe care le au apărătorii pe care contează specialiștii de la Alba-Neagră care conduc Dinamo la ora actuală”.

Perspectiva este destul de sumbră. Întotdeauna, forța unei echipe trebuie să pornească din defensivă, iar când îl văd la televizor pe bietul Patriche, care nu știu dacă mai era de peformanță, mă înfioară ceea ce se poate întâmpla pe viitor, pentru că ne așteaptă meciuri destul de grele. 

- Cornel Dinu

Mai multe știri despre Rapid - Dinamo: 

Primul dinamovist care a venit la flash-interviuri: „Multe nu ne-au ieșit, am fost fricoși”

Paul Iacob a scos în evidență dominarea totală a Rapidului: „Nu îmi trece prin minte vreo ocazie a lor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  02 Septembrie 2023, 14:22

Tot Alba-Neagra ai făcut și tu, total inconștient sau nu, cu banditul de Borcea, aducându-l la Dinamo, parvenitul distrugând și punând clubul pe butuci... acum normal că urâtania nu se mai implică la Dinamo, ce să mai fure și să distrugă ?!

vraca56
vraca56  •  02 Septembrie 2023, 11:53

imi pare rău de domnul Dinu Cornel dar imbatrineste murit. nu mai vorbesc de cum a ajutat pe trădătorii de Țiriac și Anastase sa plece din țară în 21 dec 89 spus chiar de domnia lui ca a doua zi sa moara copii. puteam șa fiu și eu dacă nu plecam din țară în 89 după 6 ani de scenarite și toate celelalte lipsuri. îmi este greață cine știu cum veneau securiștii la restaurantul perla sa iei ridice coșurile cu bunătățile de la 30 dec pe cine noi eram vai de mama noastră. apoi l-au omorit pe nea. nicu pentru ca era cu armata. nu cred ca orice om cu mintea întreaga sa ii suporte pe securist. perverși și șmecheri de șmecheri dar cu capul mic și creier lejer. doar vedeți unde au adus România. Asta nu o vezi domnule Dinu? Te legi de un amarii de Petrache cre a venit pe bani putini sa ajute? Ce bani dai tu acolo sau Borcea suferindul care uite cum ii sta mincarea în git cine Dinamo nu cistiga? eroii sunt cei de pe teren care fac ce pot. Fără bani fără v vreo promisiune concretă încurajați la o victorie și desființați cine pierd. Le doresc la toți aia care au remarci acre sa trăiască cu salariile celor de la Dinamo. COpii sunt colosali. Isi dau viață pe teren. Sunt convins ca vor evolua și învață mult din infringeri. Iar dumneata Dinu Cornel imbatrinesti urit. Dece nu te duci sa vorbești cu ei cel putin părintește sa le spui ca suferi cine pierd ca iti dorești sa fie tari. Ei nu stau în primăverii și nu au fost prieteni cu Ioan Dincă Teleagă și Postelnicu cel ***.au doar suflet

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mM071qw122
mM071qw122  •  02 Septembrie 2023, 09:37

Eu prezisesem 3-0,oricum,pe-acolo.cu jucatori de pe net si toti expiratii gen Patriche,de Moura,sa zica mersi daca nu retrogradeaza iar

Vezi toate comentariile (12)
Comentează