FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Ovidiu Popescu surprinde, după meciul cu Germania: „Am vrut să văd dacă pot să le fac față. Nu e mare diferența”

Ovidiu Popescu, România // foto: captură @ FRF TV
Ovidiu Popescu, România // foto: captură @ FRF TV

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 16:30 / Actualizat luni, 29 martie 2021 16:50

Ovidiu Popescu (27 de ani), fundașul dreapta al echipei naționale, integralist în înfrângerea cu Germania (0-1), nu vede o diferență majoră de calitate între fotbaliștii celor două țări. 

Fundașul dreapta de la FCSB spune că meciul cu Germania a reprezentat un test bun, o provocare de a se înfrunta cu adversari de calitate. Concluzia trasă de Ovidiu Popescu: diferența între „tricolori” și nemți nu este foarte mare.

Ovidiu Popescu: „Am avut posibilitatea să egalăm Germania”

„A fost un meci cu o echipă foarte mare, cu jucători de calitate. Chiar am vrut să văd la ce nivel sunt, dacă pot să le fac față, să îmi fac o analiză, să văd ce am de îmbunătățit. La Steaua am mai jucat în Europa League, preliminarii de Champions League, am jucat cu Manchester City, cu jucători precum Aguero, Yaya Toure, Otamendi, Stones, transferat pe nu știu câte milioane. 

Chiar îmi doream să văd dacă diferența între mine și ei este foarte mare. Eu zic că este o diferență, dar nu uriașă. Noi avem altă mentalitate, ei au alte principii, modalități și cred că asta face diferența. În rest cred că am avut posibilitatea să îi egalăm, să facem un meci mare. Am avut ocazii”, a declarat Ovidiu Popescu într-un interviu acordat FRF TV. 

5este nota primită de Ovidiu Popescu în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu Germania. Explicația reporterului GSP: „A încasat un galben în primul sfert de oră, ceea ce i-a mai tăiat din agresivitate și determinare până la sfârșitul partidei. O respingere neatentă către Kimmich i-a oferit mijlocașului german oportunitatea unei finalizări în forță”

Ovidiu Popescu: „Avem forța să câștigăm cu Armenia”

Eu cred că fiecare meci trebuie tratat la capacitate 100%. Eu cred că toți ne dorim să câștigăm fiecare meci în parte, dar într-un meci se pot întâmpla multe. Avem forța să câștigăm la Erevan (n.r. - cu Armenia), avem jucători din campionate puternice, suntem un grup unit și atmosfera este bună.

La fiecare meci eu dat tot ce am mai bun, încerc să îmi depășesc limitele. Nu contează cât de obosit sunt a doua zi. Să îmbraci tricoul echipei naționale ca titular este o mândrie.
- Ovidiu Popescu, România

Mesaj tranșant pentru Rădoi: „Păstrează-l pe Ovidiu Popescu, scapă de Camora”
ROMÂNIA - GERMANIA 0-1
Mesaj tranșant pentru Rădoi: „Păstrează-l pe Ovidiu Popescu, scapă de Camora”

DEZBATEREA ZILEI » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?

Mai multe știri despre echipa națională:

Cum a reacționat Stanciu după marea ratare cu Germania: „Mi-a zis asta imediat după meci”

Ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă după primul său gol la națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
aurelianionut
aurelianionut  •  30 Martie 2021, 01:00

Pai voi nu vedeti ce fata are asta? Se citeste inteligenta pe chipul lui:)))Bre,ai fumat leustean?Pai Germania a jucat ca pe maidan cu ''nationala'' noastra:)))))Mi-au placut mult nemtii..de la echipa noastra nu mai am vreo pretentie,suntem ciuca batailor si cand batem pe unii ca Macedonia de Nord sau Armenia o dam in sarbatoare.Plus ca Radoi nu are ce cauta pe banca echipei.Imi pare rau de un singur lucru..ca se lafaie in gramazi de bani pentru ceea ce produc intr-o tara ca a noastra..

10154099813529868
Cami Nebi  •  29 Martie 2021, 22:33

Ce diferenta sa vada,tot meciul a vazut spatele lui Sane! Daca taceai,filozof ramaneai!Poate I-a tras curentul de la sprinturile nemtilor,diferentele sunt enorme si pe teren si pe banca!Low nu cred ca a facut scoala de antrenori pe la Chisinau,iar Sane nu circula cu permis auto obtinut prin Ucraina! Nemtii pareau la un antrenament cu o echipa de esalon inferior, nici macar la echipament nu am fost aproape de ei,sorturile cu tricolorul pe margini parca s-ar potrivi mai bine la un ansamblu folcloric! Unde sunt vremurile cand jucam si noi in ,,Adidas"? Radoi,ca si Contra,pare un experiment esuat! D.Nebi.

112651963934596
Neagu Mihai  •  29 Martie 2021, 21:13

napocarepublica-despre care Rotariu vorbesti? ce treaba are Iosif Rotariu ?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close