FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Cum a reacționat Stanciu după marea ratare cu Germania: „Mi-a zis asta imediat după meci”

Nicolae Stanciu, în România - Germania 0-1 +49   FOTO
Nicolae Stanciu, în România - Germania 0-1

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 16:20 / Actualizat luni, 29 martie 2021 16:30

România a fost învinsă de Germania pe „Arena Națională”, scor 0-1, în al doilea meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Nicolae Stanciu (27 de ani) a ratat o ocazie imensă de gol în minutul 90.

Cu câteva minute înainte de fluierul final al meciului cu Germania, Nicolae Stanciu a avut șansa egalării. L-a deposedat pe Ginter, dar a șutat modest, îl plasa laterală, deși avea opțiunea unei pase la George Pușcaș, demarcat foarte bine.

Mihai Stoichiță: „Mi-a zis «Dacă dădeam pasă, poate Pușcaș o băga în poartă»”

Faptul că nu a pasat nu i-a dat pace lui Stanciu, care imediat după finalul partidei a început să se întrebe ce ar fi fost dacă i-ar fi trimis balonul lui Pușcaș.

„Am avut 5 faze de gol. Trei în prima repriză - Keșeru, Mihăilă, Vlad Chiricheș - și două în partea a doua, nici nu pun șutul lui Răzvan Marin de la 17 metri pe centrul porții. Nu poți să nu le menționezi, au existat. Ei au avut mai multe ocazii, mai clare, dar le-am avut și noi pe ale noastre. Pușcaș care oriunde ar fi dat jos de acolo, portarul nu ar fi avut timp să se aplece, cât e el de Neuer. 

Dacă Nae (n.r. - Nicolae Stanciu) ar fi fost puțin mai inspirat... Chiar mi-a zis imediat după meci «Dacă dădeam pasă, poate Pușcaș o băga în poartă». Nu poți fi sigur, poate o scotea Neuer. Puteam să pierdem și la o diferență mai mare, putea să fie și egal”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

Legat de ocazia de pe final, eram cu capul în pământ, n-am mai apucat să ridic capul, am șutat la scurt pentru că am vrut să-l surprind pe Neuer. Nici George nu mi-a strigat (n.r. George Pușcaș). Îmi pare rău, pentru că a fost una dintre cele mai mari șanse ale noastre. 
- Nicolae Stanciu, România, la flash-interviu

VIDEO. Mirel Rădoi, după România - Germania 0-1

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mesaj tranșant pentru Rădoi: „Păstrează-l pe Ovidiu Popescu, scapă de Camora”

Ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă după primul său gol la „națională”: „Îl face cu prietena lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
807354076103846
Adry Nebkens  •  29 Martie 2021, 20:03

Au facut aceeas gresala spre final in meciul cu Spania de la Bucuesti din 5 septembrie 2019!!! Dragos Grigore a tras la fel de pe stanga in plasa laterala in loc sa-i centreze lui Puscas care era liber si o putea baga in poarta!!! Si atunci puteam sa facem 2-2 cu Spania la Bucuresti.

1123419788100240
Razvan Nicolae Neculcea  •  29 Martie 2021, 18:10

Da asa este Stanciu joaca doar pentru el ,si in prima repriza a incercat sa dribleze pe la 30 m de poarta,e un egoist fara pereche crrd ca orice alt jucator daca era pasa ori lui Puscas ori lui Ianis.Da l in mortii masi de nesimtit.Daca va aduce ti aminte in ultimul meci cu Austria parca ,au avut ocazii in prima repriza foarte multe si nu au. pasat pentru finalizare ,nici Puscas ,nicinmarin ,nici Stanciu si au luat bataie cand puteau sa aiba 3 0 la pauza fara probl.

sakamoto
sakamoto  •  29 Martie 2021, 18:07

Stanciu pagubosul a fost halos, a vrut sa ramina in istorie cu golul marcat de dinsul. Ceva de genul:mai bine ratez eu, de ce sa marcheze altul din pasa mea? Eu sa-l fac mare? Sa munceasca! Ce el mi-a dat mie vre-o pasa de gol? Ia mai lasati-ma, moralistilor! Eu le stiu pe ale mele, voi le stiti pe ale voastre. Caramba!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează