FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Panduru a răbufnit când a auzit discursul lui Burleanu: „Am ajuns în 2022 și încă n-am înțeles ce înseamnă Liga Națiunilor”

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 21:19 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 22:43

Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa Federației, după ce a auzit discursul președintelui Răzvan Burleanu, de la finalul campaniei din Liga Națiunilor.

„Ce ne bucură este că nu ne-am dus mai jos de urna a 3-a în tragerea la sorți pentru Euro 2024. În ceea ce privește următoarea ediție a Ligii Națiunilor, am retrogradat, vom întâlni echipe mai accesibile”, a fost declarația lui Răzvan Burleanu după ce România a retrogradat în a 3-a lume a fotbalului. 

Ce se întâmplă cu postul de selecționer » Răzvan Burleanu: „Vrem să îl avem până la tragerea pentru Euro 2024. Vă zic propunerea mea!”
FRF
Ce se întâmplă cu postul de selecționer » Răzvan Burleanu: „Vrem să îl avem până la tragerea pentru Euro 2024. Vă zic propunerea mea!”

Basarab Panduru s-a enervat după ce a auzit declarațiile președintelui și a ținut să-i răspundă și să îi reproșeze că nu știe regulile din Nations League.

Basarab Panduru: „Am ajuns în 2022 și încă n-am înțeles ce înseamnă Liga Națiunilor”

„Nu știu cum să spui că e bine că n-am retrogradat în urna a patra, nici nu aveai cum să retrogradezi. De dus în urna doi ne puteam duce. Noi ne bucurăm că n-am picat în urna a patra, dar nici n-aveam cum să picăm în urna a patra, dar noi ratăm șansa să ajungem în urna a doua. 

E păcat că am ajuns în 2022 și că încă n-am înțeles de fapt ce înseamnă Liga Națiunilor. Noi aveam posibilitatea de a ajunge la baraj și de a avea încă o șansă să ne califica la turneul final, dacă nu reușeam asta prin prisma preliminariilor. Cum să nu fie importantă Liga Națiunilor? 

Păi pentru noi, pentru echipe ca noi a fost făcută Liga Națiunilor. Ce perspective să avem când noi jucăm cu echipa bună și adversarii cu echipa a doua sau a treia și terminăm pe ultimul loc?”, a declarat Panduru la Orange TV.

VIDEO. Răzvan Burleanu merge pe mâna lui Edi Iordănescu

Citește și alte știri despre echipa națională. 

Reacția lui Alexandru Pelici, după ce a calificat România U19 la Turul de Elită: „Mandatul era pe 10 zile! Dacă nu ne calificam, acum vorbeam despre alt selecționer”
ROMÂNIA U19 - AUSTRIA U19 2-0
Reacția lui Alexandru Pelici, după ce a calificat România U19 la Turul de Elită: „Mandatul era pe 10 zile! Dacă nu ne calificam, acum vorbeam despre alt selecționer”
România U21, egal cu Țările de Jos U21 » „Tricolorii” lui Săndoi au avut o prestație solidă
ROMÂNIA U21 - ȚĂRILE DE JOS U21 0-0
România U21, egal cu Țările de Jos U21 » „Tricolorii” lui Săndoi au avut o prestație solidă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
jean_gabin
jean_gabin  •  06 Octombrie 2022, 18:40

Exact titlul este Panduru a rabufnit cand a auzit discursul lui Burleanu. Stii sa citesti ca la bagat batul prin gard nu ai rival?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  28 Septembrie 2022, 12:12

După părerea lui Burleanu toate echipele care retrogradează din divizia A în B sau din B în C etc este un mare merit !? La noi cam asa este mita = premiere ,regresul = progres ( FRF = bani mai mulți la ei da cam asa este ) Sântem demni de bancurile radio Erevan ,Pai de fapt nu i s- a dat ca I s- a luat ! ( noua speranța cu voi de la FRF)

bunicu
bunicu  •  28 Septembrie 2022, 08:40
Postat de clubman pe 28 Septembrie 2022, 07:55

Se pare ca trebuie sa apelam la ajutorul divin pentru a scapa de aceasta aratare care conduce FRF, fiindca nu vad alta solutie.

Ce vreți ca această arătare să inventeze el fotbaliști nu aici e problema nici la antrenor nu avem jucători interesați de fotbal acum ei vor numai bani și talentul lipsește,până nu vom scăpa de Becali care a distrus zeci de fotbaliști talentați pentru interesele lui bănești nu vom avea fotbal la nivel normal. Câți antrenori au fost la națională unde sunt rezultatele.Dați o soluție că la fotbal și la agricultură se pricep mulți.Nu avem fond de jucători care vor performanță.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează