FOTBAL  »  NATIONALA  »  UEFA

Pițurcă crede că are soluția perfectă pentru înlocuirea lui Burleanu! "Îi învârte pe degete pe toți la UEFA"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 09:25

Victor Pițurcă spune că nu va reveni la cârma echipei naționale atât timp cât Răzvan Burleanu este șef la FRF. Propune însă un nume important pentru următoarele alegeri. 

Fostul selecționer îl vede pe Ionuț Lupescu perfect pentru acest post, dată fiind experiența pe care o are de când lucrează la UEFA, unde este director tehnic. 

"Când va veni o altă conducere a Federației, atunci discutăm despre o posibilă revenire a mea la națională. Până atunci rămâne așa cum am spus: nici nu se mai pune problema. Așteptăm un an, să vedem cine va fi noul președinte, dacă vor veni oameni de fotbal și atunci vom vedea ce va fi.

Cristi Balaj e un om care a muncit în fotbal. Să nu se supere pe mine, dar nu mi-ar conveni ca un om din lumea arbitrilor să fie președinte. Eu aș vrea un fost jucător de fotbal. Susțin pe oricine care a lucrat în fotbal, care a jucat pentru echipa națională.

Cu Marica am discutat de multe ori. Mi se pare foarte tânăr. El acum studiază, merge și în Spania, și în Germania. Eu îl susțin pe Marica, fără niciun fel de problemă. Să își dorească el, nu știu, deocamdată nu s-a hotărât, stă în expectativă. Mai e Prunea, care lucrează în domeniul ăsta, a lucrat în Federație și are o experiență destul de mare. Ar mai fi și Zotta.

Eu vreau un om din domeniul fotbalului, dar trebuie să fie un bun manager. Cel mai indicat mi se pare Ionuț Lupescu. Am lucrat cu el și era formidabil. Era extraordinar, cât am stat cu el m-a încântat cu puterea și entuziasmul său. Îi joacă pe degete pe cei de la UEFA, el organizează totul pe acolo. Are datoria să ajute fotbalul românesc, în toate felurile, chiar revenind și candidând pentru președinția Federației", a zis Pițurcă la TV Digi Sport. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  04 Mai 2017, 09:01

Ionut nu va renunta niciodata la LEAFA de la UEFA. Doar daca il dau aia afara.

164609984023475
Costel Ivascu  •  03 Mai 2017, 19:05

Gandeste siret dar are dreptate cu Lupescu !

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 Mai 2017, 12:25
Postat de steaua1986forever pe 03 Mai 2017, 11:39

Titlul corect era "Un penal propune 2 corupti la sefia FRF". Stie toata lumea pentru ce e Piturca "celebru", iar despre Prunea si Lupescu, nu mai e nici un secret ca au plecat de la FRF dupa scandalul cu coruptia lui Penescu. Inca mai sunt pe net (sper) inregistrarile cu Prunea cand lua ordine de la Penescu cam ce arbtriu are nevoie echipa lui etapa urmatoare si cat sa fie ajutat. Culmea, Penescu a pierdut tot, echipa, afacere, libertate, iar astia 2.......sunt "exemple de moralitate".

adevarul este ca g. popescu ar fi cel mai bun.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează