FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIITORUL

Pițurcă dă un verdict CLAR în conflictul Hagi - Contra: "Când o să mă văd cu el o să-i spun"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 18:03

Victor Pițurcă (62 de ani), selecționer al României în 3 mandate, îi ia partea lui Cosmin Contra în conflictul cu Gică Hagi, în ciuda faptului că Ianis Hagi este unul dintre fotbaliștii lui favoriți. 

Gică Hagi a cerut explicații din partea selecționerului Cosmin Contra pentru neconvocarea lui Ianis la naționala mare a României. Schimbul de replici a deraiat, împărțind lumea fotbalului în două tabere. Vezi aici conferința de la care a pornit totul!

"Stresul și-a spus cuvântul în cazul lui Gică. Contra a făcut lucruri foarte bune la națională. A adus un suflu proaspăt. Nu poți să îi reproșezi nimic. El ia jucătorii în care are încredere.

Gică nu are dreptate de data asta. Dacă vrea să discute ceva cu selecționerul, dacă are niște elemente pe care noi nu le știm, ar trebui să le precizeze public. Nici vorbă să fie implicat Giovanni Becali. Poate să existe un alt impresar. 

Când o să mă văd cu Gică o să-i spun asta. Depinde foarte mult de strategia echipei naționale. Eu dacă aș fi fost selecționer l-aș fi convocat pe Ianis. Îmi place foarte mult și aș fi vrut să văd cum reacționează la antrenamente, cum se integrează. Are disponibilități tehnice excelente", a precizat Pițurcă la TV Telekom Sport. 

CITEȘTE ȘI: 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
580972235593909
Constantin Rabulea  •  22 Mai 2018, 06:04

Hagi nu are dreptate fiul lui a confirmat doar la viitorul cu iel antrenor .

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Mai 2018, 21:22

Mda, nu e vina lui Giovanni, e vorba de "alt impresar", adica acea "doamna" care a cam inceput sa domine fotbalul romanesc si i-a lasat pe fratii dinamovisti un pic in offside Si mai rau, e si buna prietena cu Contra. Asta ne zice 666, nu, niciodata Giovanni nu a impus oameni la Nationala Romaniei, Doamne fereste, si nici acum nu e vorba de el....Incredibil ce tupeu au astia..

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  21 Mai 2018, 20:23

Gica Hagi e un prost cu multa faima, iar fi-su un pisoi de 42 de kile ! S-a vazut ce poate la Cluj ! Un papagal fara forta , fara merite ,care -l bate la cap nonstop pe tas-u': "tata , vreau si eu la Nationala ! " Ba , da' mai ne lasati cu familia Hagi ? Gata, a trecut vremea voastra, santeti de domeniul trecutului , sa mai vina si altii ! A aparut altfel de fotbal, ce juca Hagi e perimat , depasit ! Gata , ne plictisesti piticule !!!! NOUA GENERATIE

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close