FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, SÎMBĂTĂ, 28 MARTIE, ORA 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Piţurcă îi preferă pe Ovidiu Petre şi Codrea în locul lui Lazăr. Eşti de acord?

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2009 00:00

Victor Piţurcă, selecţionerul României, a explicat de ce nu a convocat nici un jucător de la Rapid, echipa momentului în Liga I:

"Singurul care putea să fie la lot era Costin Lazăr, dar pe postul lui sînt Codrea şi Ovidiu Petre. Nu are legătură forma unei echipe cu fotbaliştii convocaţi la naţională. Chiar dacă unii jucători sînt în formă şi dau trei-patru goluri la club, la lot e alt nivel. Cînd dai de Vidici sau de Stankovici nu mai reacţionezi ca la club", a spus Victor Piţurcă.

Costin Lazăr a fost convocat la selecţionata B pentru amicalul cu Portugalia, programat pe 1 aprilie.

Playtech: BOMBĂ! Bill Gates, anunț înfiorător. Boala cu care ne vom confrunta, vom fi victime


Comentarii (42)
 •  24 Martie 2009, 19:42

AM REUSIT SA SCAPAM DUPA 40 DE ANI DE CEAUSESCU,OARE CIT VA DURA SA SCAPAM DE NASU,CORLEONE SI PITI ,SPER CA NU TOT ATAT.

 •  24 Martie 2009, 17:58

Daca nu ar fi facut gestul care l-a facut Lazar, nu s-ar mai fi ajuns la aceasta discutie tampita. Nu spun ca nu are valoare de nationala Lazar dar nu poti face teste intr-un meci cu Serbia. Ovidiu Petre si Codrea sunt pregatiti pentru meciul asta din punct de vedere psihic. Nu are nici o legatura forma Stelei cu forma in care este Ovidiu Petre. Despre Codrea? Pot spune ca Lazar este peste Codrea dar repet ca discutia asta n-ar fi avut loc daca Lazar nu ar fi refuzat un penalty.

 •  24 Martie 2009, 15:02

CAT DE PROST POTI SA FI CA ANTRENOR CA SA IEI LA NATIONALA 2 PARASUTE CA O. PETRE SI BANEL..

Vezi toate comentariile (42)
Comentează