FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Victor Pițurcă temperează elanul „tricolorilor”: „Trebuie să spun și adevărul”

România a învins Armenia, scor 1-0, și este la mâna ei în cursa spre barajul Mondialului din Qatar! Fostul selecționer Victor Pițurcă nu a fost pe deplin mulțumit de prestația „tricolorilor”, dar salută cele 3 puncte. +21   FOTO
România a învins Armenia, scor 1-0, și este la mâna ei în cursa spre barajul Mondialului din Qatar! Fostul selecționer Victor Pițurcă nu a fost pe deplin mulțumit de prestația „tricolorilor”, dar salută cele 3 puncte.

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 00:29 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 12:33

România a învins Armenia, scor 1-0, și este la mâna ei în cursa spre barajul Mondialului din Qatar! Fostul selecționer Victor Pițurcă nu a fost pe deplin mulțumit de prestația „tricolorilor”, dar salută obținerea celor 3 puncte.

„Scopul nostru era să obținem victoria în această seară. Nu mă mai interesează altceva. Îmi era foarte frică de acest joc. Am venit după un joc bun în Germania, am pierdut pe nedrept. Bine că am reușit să înscriem.  

Timp de 25 de minute am jucat crispat, nu ne-am mișcat mult în teren. Repriza secundă a fost mai grea. Asta denotă că jucătorii noștri tineri nu au experiență, încă nu au personalitate, au avut ceva emoții. Bine că s-a terminat! Importantă e victoria. Acum trebuie să câștigăm cu Islanda, acolo e meciul decisiv. 

Trebuie să spun adevărul. Iar adevărul e că Armenia a jucat foarte slab în prima repriză. Eu asta am văzut”, a spus Victor Pițurcă, la Pro TV. 

Rădoi e prea fericit, bravează acum. Înveți de la fiecare meci, la orice vârstă. Rădoi nu a încercat neapărat un joc ofensiv. Ofensiv joci când ai mereu mingea în posesie, când ajungi des la poarta adversă, când îți construiești ocazii. Când doar duci oamenii în jumătatea adversă, înseamnă că vrei să joci ofensiv.

- Victor Pițurcă

Clasamentul grupei J

Programul în finalul grupei J:

  • 11 noiembrie: România - Islanda, Germania – Liechtenstein, Armenia - Macedonia de Nord
  • 14 noiembrie: Liechtenstein - România, Armenia - Germania,  Macedonia de Nord - Islanda

Ce îl așteaptă pe Mirel Rădoi la barajul pentru Campionatul Mondial

România ajunge într-o postură ideală în cursa spre baraj. Este la mâna ei înaintea meciurilor decisive, unele la îndemână, acasă cu Islanda și în deplasare cu Liechtenstein.

Dacă vom reuși să terminăm pe locul 2, atunci sigur vom disputa primul baraj pentru accesul la CM. Acolo vor fi 12 echipe: toate cele 10 formații de pe locurile 2 din preliminarii, plus cele mai bune două câștigătoare de grupă din Liga Națiunilor, care nu se vor regăsi pe primele două poziții în preliminarii. În acest moment, pe configurația actuală, aceste două formații sunt Țara Galilor și Austria.

VIDEO Mirel Rădoi, conferință de presă explozivă

Citește și alte știri despre naționala României:

CALCULE România - Armenia, barajul dinaintea barajelor » Toate scenariile + cum ar arăta un viitor traseu spre Mondial

Șase „tricolori” sunt la un galben de suspendare pentru meciul cu Islanda » George Pușcaș, lider în topul indisciplinaților

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dexter3
dexter3  •  12 Octombrie 2021, 17:19
Postat de 1948forever pe 12 Octombrie 2021, 14:17

interesant ca isi da cu parerea piturca care cu orice echipa juca la 0-0

Vorbeste Piturca, care are mai multe calificari cu echipa nationala decat neuroni ai tu.

1948forever
1948forever  •  12 Octombrie 2021, 14:17

interesant ca isi da cu parerea piturca care cu orice echipa juca la 0-0

1doru
1doru  •  12 Octombrie 2021, 12:58
Postat de dora pe 12 Octombrie 2021, 12:31

Ai nostrii au jucat binisor in prima repriza si slab dupa pauza...oare ce le-o fi spus la pauza Mirel la vestiare, sa facem pasul inapoi ? Sincer nu i-am recunoscut pe ai nostrii după pauză ! Adevarul este ca nici armenii - probabil obsoseala drumurilor s-a vazut, din Armenia in Islanda si din Islanda in România - nu au jucat mare lucru !

Interesant, eu abia in repriza a 2-a i-am recunoscut, in prima au jucat prea totul pe atac si credeam ca joaca Germania.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează