FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA

Pjanic a băut şi a fumat înaintea jocului cu Finlanda şi a fost exclus din lotul Bosniei. „Neg informațiile apărute”

Miralem Pjanic// Foto: Imago
Miralem Pjanic// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 15:39 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 16:10

Miralem Pjanic (31 de ani) a fost exclus din echipa națională a Bosniei, după ce au apărut fotografii cu mijlocașul în timp ce fuma narghilea și bea alcool în noaptea dinaintea meciului cu Finlanda.

Bosnia a pierdut, acasă, partida cu Finlanda (1-3) din preliminariile Campionatului Mondial 2022, meci în care Pjanic a fost înlocuit în minutul 66 după o prestație modestă.

Pjanic, acuzat de indisciplină

Miralem Pjanic a lipsit în meciul următor când Bosnia a întâlnit-o pe Ucraina (0-2) în ultima etapă din grupa D. Motivul pentru care mijlocașul nu a evoluat în această partidă este indisciplina.

Selecționerul Bosniei, Ivaylo Petev, a vorbit cu Pjanic înainte de a-l exclude din lot, explicându-i situația, iar jucătorul a acceptat decizia antrenorului, potrivit publicației Klix.

A existat chiar și un comunicat al Asociației de Fotbal din Bosnia și Herțegovina care explica decizia antrenorului, dar acesta a fost șters câteva minute mai târziu din motive necunoscute.

Pjanic: „Sunt niște poze mai vechi”

Cu toate acestea, Pjanic a ieșit și a negat informațiile, publicând un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

„Neg informațiile apărute. Să nu joc a fost o decizie pe care am luat-o împreună cu antrenorul. Fiindcă a venit vorba, acele poze sunt mai vechi”, a scris Miralem Pjanic pe contul de Instagram.

Pjanic, împrumutat la Beșiktaș 

Bosniacul pentru care Barcelona a plătit 60 de milioane de euro vara trecută a fost împrumutat la Beșiktaș pentru un sezon, însă vrea să revină în Spania: „Încă am contract și am vorbit mereu la superlativ despre club. Am avut ghinion cu antrenorul, dar Barcelona e Barcelona. Nu puteam să mai stau un sezon fără să joc, de aceea am plecat. Abia aștept să încep la Beșiktaș. 

Nu regret că am semnat cu Barcelona. M-am luptat mereu de-a lungul carierei. Sunt ambițios, competitiv, am ajuns la Barcelona, la Juventus, am arătat că pot să joc la acest nivel, dar n-am primit șanse”.

Citește și:

„M-au lovit minute în șir” » Ce a declarat la poliţie jucătoarea de la PSG bătută cu ranga. Imagine horror cu urmele agresiunii

Adeyemi, jucătorul cu mamă româncă, s-a decis! » La ce club mare va evolua din sezonul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  18 Noiembrie 2021, 19:25

Narghileaua nu contine tutun, nu a fumat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează