FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Porumboiu despre Burleanu: "Face cum făcea Sandu, dar e mai deștept! Va fi președinte cât vor mușchii lui" » Informație de ultimă oră despre oamenii Generației de Aur

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 11:33

Adrian Porumboiu, fost conducător la FC Vaslui, a vorbit despre situația de la FRF și despre regulile noi impuse de Răzvan Burleanu.

Porumboiu e convins că Răzvan Burleanu nu poate fi învins la alegerile FRF din 2018, indiferent de contracandidat. Și ironizează regula conform căreia pot candida doar cei care au lucrat în fotbal minimum 2 ani din ultimii 5. 

"Articolulul băgat recent în regulament este incomplet. Trebuia să se scrie și că nu pot candida nici cei care nu au mâncat salam cu soia :) Lucrurile ar fi fost perfecte.

Lupescu nu poate candida pentru că el este la o organizație teroristă, UEFA (n.r. râde). Cum să nu-l lași pe Lupescu să candideze? El este cel mai îndreptățit să fie candidat. Are multe meciuri în națională și a lucrat și în FRF.

Nimeni nu are nicio șansă de a câștiga. Burleanu va fi președinte atât timp cât vor mușchii lui. Va câștiga și dacă vor candida Hagi sau Iohannis. Lucrurile sunt clare. Și-a făcut un comitet de electori, care nu poate fi depășit. Așa a făcut și Sandu. Dar el le dădea câte o minge cadou, în timp ce Burleanu, mai deștept, dă câte două.

Va exista un candidat din Generația de Aur, dar nu va câștiga. Cei din Generația de Aur nu se mai înțeleg și sunt disipați, iar Burleanu va profita. Ca altcineva să poate câștiga, trebuie să dea câte un Mercedes nou celor care votează", a spus Porumboiu la TV Sport ro.

Noul regulament cere ca în doi din ultimii cinci ani, candidatul să fi activat în fotbal, ca arbitru, oficial sau fotbalist, observator în cadrul FRF, LPF, AJF și AMFB.

Citește și: Plângere penală împotriva lui Burleanu și a Federației » Un candidat s-a revoltat după Adunarea Generală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gabiprossi
gabiprossi  •  01 Iunie 2017, 16:37

burlene nu ne lasa!!! Tu esti chintesenta fotbalului romanesc, mondial si intergalactic!!! Fara tine, fotbalul este precum ***!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Iunie 2017, 15:07

burleanu va mai fi presedinte daca politicul il accepta! reprezentantii din AG a FRF sunt, fara exceptie, inregimentati si dependenti politic.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  01 Iunie 2017, 13:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:))))))postac?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează