FOTBAL  »  NATIONALA  »  MANAGEMENT SLAB LA NATIONAL ARENA

Porumboiu îi critică pe constructori: "Şi-au pus o cravată de pionier la un costum de 5.000 de euro"

Porumboiu critică alegerea pe care constructorii au făcut-o pentru montarea gazonului
Porumboiu critică alegerea pe care constructorii au făcut-o pentru montarea gazonului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 23:15

Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, critică modul cum a fost manageriat proiectul privind gazonul de pe National Arena. Porumboiu spune că la o investiţie de anvergura noului stadion ar fi trebuit aleasă o firmă de calibru pentru montarea gazonului

"Mi se pare că dacă investeşti peste 200 de milioane de euro şi dai misiunea cu gazonul unei firme de apartament e ca şi cum îţi iei un costum de 5.000 de euro şi îţi pui o cravată de pionier.

Dacă ar fi fost gazon de cea mai bună calitate nu se rupea. Cei care au manageriat proiectul sînt de vină, nu firma care a pus gazonul. Dacă s-ar fi ocupat o firmă străină, am fi zis că are Mircea Sandu interese", a declarat Adrian Porumboiu la Meciul Zilei, la GSP TV.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (2)
pancozone
pancozone  •  08 Septembrie 2011, 00:41

Este exact imaginea unui pachet de Ronson sau Carpati pe bordul unui Lamborghini....Chiar sunt surprins ca la costurile mult exagerate nu au fost in stare sa ia un gazon cat de cat rezonabil ...sau macar sa il intretina. Rusinos....mai ales ca nu a fost testat macar cu 1-2 sapt. inainte. Inexplicabil lipsa de respect fata de suporteri fata de echipa si toata tara...mai ales ale contribuabililor la stat! Macar vom vedea finala Uefa...cine stie poate cade si acoperisul distrus de un gainat de Porumbel(oiu) :).

p1qu3e
p1qu3e  •  07 Septembrie 2011, 23:55

Aia care au pus gazonul sunt niste tampiti !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează