FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Presa din Armenia exultă după victoria cu România: „Triumf istoric”

Armenia a învins pentru prima dată în istorie România FOTO Facebook FFA +24   FOTO
Armenia a învins pentru prima dată în istorie România FOTO Facebook FFA

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2021 10:36 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:09

Armenia a învins pentru prima dată în istorie România, scor 3-2, și se află pe primul loc în grupa J, cu maximum de puncte. Selecționata pregătită de Joaquin Caparros a fost lăudată de jurnaliștii armeni după ce a obținut a treia victorie consecutivă în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Fără vedeta Henrikh Mkhitaryan în lotul naționalei, Armenia a câștigat împotriva „tricolorilor” și a obținut o victorie istorică. Spertsyan, Haroyan și Barseghyan au marcat și au păstrat cele trei puncte pe „Vazgen Sargsyan Republican Stadium”. Pentru România, Alexandru Cicâldău a înscris o „dublă”, dar echipa națională a plecat învinsă de la Erevan și rămâne cu trei puncte după primele trei partide din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Presa din Armenia: „Victoria cu România este cu adevărat una fantastică”

„Victorie fantastică. Echipa Armeniei a învins și naționala României” titrează site-ul armsport.am. „De la începutul partidei, echipa Armeniei s-a aruncat în atac, și-a creat câteva ocazii periculoase, dar românii ne-au neutralizat acțiunile. Jucătorii armeni au început foarte activ repriza a doua.

În timpul pauzei, Caparros a fost decisiv și i-a trimis în teren pe Sargis Adamyan, Jirayr Shaghoyan și Eduard Spertsyan. Doar patru echipe au punctaj maxim după primele trei etape din preliminariile CM 2022: Armenia, Anglia, Danemarca și Italia. Victoria cu România este cu adevărat una fantastică”, se mai arată în sursa citată.

Nemaintâlnit: Armenia a câștigat trei meciuri la rând. La câteva minute după ce românii au încălcat regulamentul (n.r. cartonaș roșu Pușcaș), naționala a executat perfect un 11 metri și a preluat conducerea. Trium istoric pentru echipa Armeniei
armenpress.am

Armenia a început preliminariile cu două victorii la rând pentru prima dată în istorie, iar acum a obținut-o și pe a treia. Naționala condusă de Joaquin Caparros a jucat împotriva României și a obținut o victorie fantastică pe Vazgen Sargsyan Republican Stadium din Erevan
sports.news.am

99este locul ocupat de echipa națională a Armeniei în clasamentul FIFA

0 calificăria obținut Armenia la un turneu final de Campionat European sau Mondial

VIDEO. Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Un fost internaţional a lăudat stilul de joc al lui Rădoi: „Mirel încearcă să joace fotbal ofensiv, se apropie de fotbalul total”

Cornel Dinu, dur cu naționala României după eșecul cu Armenia: „Era un miracol dacă am fi câștigat!” » Ce îi reproșează lui Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
caoradea
caoradea  •  01 Aprilie 2021, 12:04

Bravo lor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează