FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Cornel Dinu, dur cu naționala României după eșecul cu Armenia: „Era un miracol dacă am fi câștigat!” » Ce îi reproșează lui Rădoi

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 08:48 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:06

Fostul selecționer Cornel Dinu a analizat prestația României contra Armeniei, 2-3, din preliminariile CM 2022 și a criticat modul în care s-a prezentat naționala lui Rădoi.

„Procurorul” a criticat tactica lui Mirel Rădoi și numeroasele schimbări făcute în echipa de start, fiind de părere că mijlocașul Craiovei, Alex Cicâldău, ar fi trebuit să fie titular încă din meciul cu Macedonia de Nord.

Cornel Dinu: „Nu am înțeles nimic”

„A fost o diferenţă clară de educaţie fotbalistică. Ce pot să spun? Cred că era un miracol dacă reuşeam să câştigăm acest joc. Nu am văzut o concepţie clară, o continuitate la Rădoi! El impresionează prin faptul că spune că joacă ofensiv.

Armenia a jucat un fotbal modern, un 4-4-2 bine aşezat. Şi la 2-1 pentru noi credeam că Armenia nu pierde această partidă. 

La România au fost şase schimbări. S-a încheiat discuţia! N-am înţeles nimic! Aş fi jucat de la început, de la partida cu Macedonia, cu acest Cicâldău”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Mirel Rădoi după Armenia - România 3-2: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

Mirel Rădoi, găsit vinovat de Ilie Dumitrescu! Momentul de neînțeles: „Mai faci asta atunci? Doar dacă îi ai pe Makelele și Gattuso”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
roger
roger  •  01 Aprilie 2021, 23:12

Jucătorii români adusi la nationala in ultimii 7-8 ani joacă ce spun impresarii nu ce spune antrenorul.Acest lucru este cunoscut de toți din FRF cu care se împart comisioanele, dar și de ziariști. Meciul cu Armenia trebuia pierdut , si a fost evident că vreo 7 jucători au făcut tot posibilul sa pierdem ( au trântit meciul , si nu este prima data). Rădoi nu are nici o vina. Nu el stabilește cine intra in teren.Totul este o afacere.

gesepescu
gesepescu  •  01 Aprilie 2021, 13:12
Postat de stefan.. pe 01 Aprilie 2021, 11:21

Rădoi lucrează cu materialul clientului, fiind o marionetă. Nu întâmplător au si iesit in evidență Mihăilă si Cicaldau, jucători din afara grupului de jucători impinsi artificial in primul 11, sau chiar in lotul vopsitoriei.

daca era antrenor Radoi nu trebuiau sa ii iasa pana acum in evidenta jucatorii atat slabi cat si buni? El ii face swap de la meci la meci si singurele evidente din toata tarasenia sunt ca el e bun si ca aia nu asculta. Ca selectioner trebuie sa te asiguri ca selectionatii care de regula sunt antrenati de altii tot anul la cluburi, poti sa ii antrenezi si tu pentru cele cateva meciuri pe sezon. Nu stiu cat timp ai la dispozitie dar trebuie sa iti faci deja nucleu de selectionati cu care sa faci fata celor cateva meciuri. Nu exista niciun nucleu la Radoi, e diforma, amorfa, un terci, piure, o supa in care expertii ochesc cate un zarzavat mai conturat precum Cicaldau sau Mihaila. LooooL

gesepescu
gesepescu  •  01 Aprilie 2021, 13:04

Radoi are experienta de antrenorat de la Career Mode-ul din FIFA, el joaca ofensiv acolo, nu are cu cine in real life, aia asculta nu ca astia. Nu se vede doar ce perplexat e omul cand vede ca astia nu se misca ca in FIFA

Vezi toate comentariile (12)
Comentează