FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Presa i-a deschis ochii lui Răzvan Burleanu! Măsuri radicale luate de şeful FRF după incidentele de ieri: "Legea 4 va fi schimbată"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 13:25

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a reacţionat după ce presa a publicat mai multe materiale cu privire la incidentele din tribună, în care mai mult suporteri români au avut de suferit. 

Şeful de la FRF a promis că va lua măsuri importante pentru ca acest lucru să nu se mai întîmple la vreun meci.

“Am declarat, imediat după meciul cu Ungaria, că măsurile de securitate şi-au atins scopul. M-am referit exclusiv la măsurile prin care s-a evitat un contact fizic violent între fanii maghiari şi cei români.

În această dimineaţă am descoperit faţa nevăzută a partidei, una dureroasă şi care nu necesită multe comentarii, ci măsuri ferme. Mulţumesc presei pentru informaţiile şi imaginile furnizate. S-au petrecut lucruri de neacceptat, intolerabile pe un stadion din România.

Regret incidentele produse între forţele de ordine şi suporteri, îmi cer scuze faţă de fanii care au avut de suferit din cauza abuzurilor şi excesului de zel. Federaţia Română de Fotbal condamnă atitudinile violente şi nejustificate la adresa suporterilor.

Îi asigur pe toţi cei care au avut de suferit că vinovaţii vor plăti. La întoarcerea delegaţiei române din Finlanda voi purta o discuţie fermă cu conducerea companiei care a avut reponsabilitatea securităţii pe Arena Naţională.

Acest moment a fost picătura care a umplut paharul în ce priveşte Legea 4 şi prevederile ei. Aşa cum am promis suporterilor, în 6 luni vom avea un nou proiect de lege”, a anunţat Răzvan Burleanu pe site-ul FRF.

Legea 4/2008 se referă la comportamentul pe care trebuie să-l aibă suporterii pe stadion, dar şi forţele de ordine.

Citeşte aici prevederile Legii 4/2008!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
stroiemihai
stroiemihai  •  13 Octombrie 2014, 19:30

Pai cine deschide ochii ?Cei de la GSP care sunt interesati sa provoace si sa intretina scandaluri .Acum vor critica comportamentul firmelor de paza,data viitoare cand asazisii suporteri isi vor face de cap vor critica faptul ca firmele de paza nu si-au facut datoria si tot asa de fiecare data vor avea subiecte pentru cei care sunt interesati de scandaluri.Campanii de educare a suporterilor nu am auzit sa faca ultrasii lui Ioanitoaia si Tolontan in schimb asa zise anchete care umplu ziarul le gasesti latot pasul in .Tolo repede o ancheta cu contractul dintre FRF si firma de paza sa mai citim niste imbecilitati debitate de tine.

gilos
gilos  •  13 Octombrie 2014, 08:49

Lasati-o moarta cu brutalatatea fortelor de ordine. Daca nu erau aia de la BGS si jandarmeria, astazi bilantul era in morti si raniti, se isca o bataie generala mai ceva ca la Tg Mures in 1990. Asa-zisii ultrasi au venit inarmati , hotarati sa provoace incidente, batai, scandal. Au introdus torte si petarde, au scandat trivialitati, o rusine de oameni . Burleanu se face din ce in ce mai penibil, prima data cu asa-zisul imn, acum promoveaza violenta si incurajeaza fenomenul ultras, contrar tuturor instructiunilor FIFA si UEFA, care militeaza pt civilizatie si RESPECT pe stadioane.

pma77
pma77  •  13 Octombrie 2014, 02:20

eu nu prea-i inteleg pe cei 50000 de suporteri romani,sa te duci la meci cu Romania si sa vezi ce?poate sa iei cel mult niste bataie de la brutele alea de bgs ca in rest nimic,cel mult 2 suturi pe poarta,cam asta e reteta lu piti,stati fratilor acasa la tv ca e mult mai bine si sanatos,poate asa o sa scapam pe barbugiul asta!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează