FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Presa străină scrie despre demisia lui Lucescu: "Rezultatele slabe l-au făcut să renunţe"

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 17:27

Plecarea lui Răzvan Lucescu de la echipa naţională nu a lăsat indiferentă lumea fotbalului mondial. Ediţiile online ale publicaţiilor importante au reflectat situaţia "tricolorilor" precum şi viitoarea destinaţie a fostului selecţioner.

Cotidianul Marca informează că "Lucescu junior şi-a dat demisia după o victorie importantă pe banca României, în cel mai bun meci al său ca selecţioner. Fiul lui Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, care a fost foarte criticat pentru rezultatele de pînă acum, va pregăti din nou Rapid Bucureşti, echipă ai cărei suporteri l-au susţinut frenetic în partida cu Bosnia".

"Lucescu a fost extrem de criticat în ultimele luni după rezultatele slabe ale naţionalei României în această campanie de calificare", a notat  şi USA Today.

"Federaţia Română de fotbal a anunţat că Lucescu a trimis o scrisoare în care a informat forul despre imediata sa demisie de la echipa naţională, decizie acceptată de federali. Acum va merge să antrenetze din nou Rapid Bucureşti", scrie The Times of India.

"România şi-a recăpătat speranţele de calificare la EURO 2012, dar antrenorul Răzvan Lucescu a decis să renunţe. Fostul goalkeeper va reveni la Rapid Bucureşti, cu care a cîştigat două Cupe ale României şi a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA", informează site-ul Sky Sports.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
neluno1
neluno1  •  05 Iunie 2011, 10:56

sa vedem cine o sa vina antrenor si ce o sa faca,,,FRF e de kkt cu oamenii care ii are la conducere...comunism curat

haxor
haxor  •  04 Iunie 2011, 23:50

Pr0stalaii din Romania si de peste tot, abtineti-va ca sunteti patetici si mai lasati smecheriile flausate ca de asta rade lumea de noi de fraieri si cersetori ce suntem si ca suferim de bagare in seama cand de fapt noi nu avem nici o treaba. :-))

doze
doze  •  04 Iunie 2011, 21:34
Postat de dorelu pe 04 Iunie 2011, 17:37

ce presa !!!!!!!!!!!!!!!!!! the times of INDIA ! mde ! frati iindieni isi fac griji de fiul lor din diaspora !

hahaha.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează