FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRAGERE LA SORȚI EURO 2019

Prima reacție a Federației după tragerea la sorți pentru EURO 2019: "Sper că jucătorii vor avea tupeu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 19:44

Mihai Stoichiță, 64 de ani, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre "grupa" tricolorilor mici de la EURO 2019, acolo unde selecționata lui Mirel Rădoi a fost repartizată alături de Anglia, Franța și Croația. 

"E o grupă foarte grea, mi-aș fi dorit cu totul altceva. Totuși, așa a vrut Dumnezeu, n-avem ce să facem. Trebuie să jucăm, să avem curaj. Să gândim totuși că nu jucăm cu seniorii Franței sau Angliei. Jucăm cu juniorii lor, e altceva. 

Nu știu dacă vor juca Mbappe sau Delle Alli, dar, dacă o fac, nu câștigă ei singuri meciurile. Ca să glumesc, îl avem și noi pe Mbappe al nostru (n.r - Florinel Coman, poreclit de Gigi Becali după superstarul lui PSG). Sper că jucătorii noștri vor avea tupeu și vor confirma pozitiv acest lucru", a declarat federalul. 

Stoichiță nu se sperie de calibrul adversarilor și aduce aminte de amicalul Anglia U21 - România U21, câștigat greu de britanici în primăvară, 2-1. 

"Am pierdut foarte greu amicalul cu Anglia, 1-2, și nu am avut nici foarte mulți titulari. Nu avem nimic de pierdut, avem doar lucruri bune de câștigat. Sper să nu ne întoarcem de la acest campionat doar cu experiență, sper să ne întoarcem având o poziție superioară", a spus Stoichiță, la TV Digi Sport. 

Programul României U21 la Euro 2019:

18 iunie 2019, România - Croația
21 iunie 2019, Anglia-România
24 iunie 2019, Franța - România

Vezi și: ROMÂNIA U21 la EURO 2019. Grupă INFERNALĂ cu Franța, Anglia și Croația pentru naționala lui Mirel Rădoi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  23 Noiembrie 2018, 20:59

Incredibil mai rau nu se putea totuși generația ăsta pare a fi talentata eu cred ca cu o organizare solida si cu câteva sfaturi de la hagi ( ar fi bine ca Hagi sa îl ajute pe Mirel cu câteva sfaturi idei strategii etc ) FRF TREBUI SA GÂNDEASCĂ LA NIȘTE ANTRENAMENTE ȘI O ORGANIZARE PE MĂSURĂ

Vezi toate comentariile (1)
Comentează