FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Primul atac la Contra după numirea pe banca naționalei: "Nu a rupt gura târgului și nu a făcut mare lucru"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 12:00

Ladislau Boloni, fost selecționer, a criticat decizia FRF de a-l numi pe Cosmin Contra pe banca naționalei.

Antrenorul lui Antwerp a declarat că noul selecționer nu a demonstrat foarte multe și crede că Mircea Rednic ar fi fost o variantă mai bună.

"Ca antrenor, Contra nu a făcut mare lucru. Nu a ajuns să rupă gura târgului. Nu cred că echipa naţională va fi mult mai puternică sau mult mai slabă cu Contra decât a fost cu Daum.

Nu cred treaba asta, că Daum a fost mai slab decât Iordănescu sau Piţurcă. Rezultatele au stagnat la un nivel mediocru sau puţin submediocru.

Nu cred că "Guriță" va face un miracol. Selecţionerul nu rezolvă problema fotbalului românesc.

Mircea Rednic face un sezon deosebit. El ar putea să fie jignit că Federaţia nu l-a băgat în seamă", a spus Boloni la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
mircea1957
mircea1957  •  18 Septembrie 2017, 19:30

Contra a reusit dintr-o echipa cu un lot bun sa o duca in play-out. Preparatorul fizic pe care-l ia la Nationala, si cu un salariu imens, a reusit sa-i pregateasca asa de bine ca la finalul meciurilor sunt vlaguiti. S-a vazut si in meciul cu Craiova unde oltenii parca zburdau la final pe langa niste jucatori care deabia mai trageau de ei. In plus, se pare ca nu are nici caracter Contra. Cu Daum am fost slabi, cu Contra o sa fim dezastru!

mircea1957
mircea1957  •  18 Septembrie 2017, 19:28

Boloni are dreptate. Nu vad nici un antrenor roman in afara de mircea Lucescu sa fie de talia unui selectioner. Continua experimentele FRF!

mvradulescu
mvradulescu  •  18 Septembrie 2017, 18:22

Hopaaaa ! A început sârba în bătătura lui Contra ! Ca să fiu sincer nici eu nu sunt convins că e în stare să închege o națională sănătoasă, dar el nu a apucat încă să citească ce atribuțiuni revin selecționerului ! Obiectiv, după ce a făcut până în prezent, nu putea să fie luat „peste rând” înaintea lui M. Rednic, ori I. Andone (de exemplu, dar nu l-aș uita nici pe V. Miriuță), care ar fi trebuit măcar întrebați! Dar ce motive am avea să trecem peste opțiunea galeriei dinamoviste : „Ionuț Popa”, care în ultimele două sezoane a arătat că știe bine cum se ansamblează o formație câștigătoare (și el e tot dinamovist sadea și am înțeles că asta se dorește după atâția ani de „secetă”). Ori o fi vorba de opțiunea d-lui Negoiță care a găsit posibilitatea cea mai elegantă să scape de Contra și de Mutu, aduși cu atâta fast în Ștefan cel. Mare ! Parcă asta ar fi totuși varianta cu cele mai mari șanse să se confirme.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează