FOTBAL  »  NATIONALA  »  U CLUJ

"Prinţ" pentru Răzvan! Cristea: "Joc bine în retur şi revin la naţională"

Adrian Cristea si-a gasit linistea la Cluj
Adrian Cristea si-a gasit linistea la Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 02:21

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea nu şi-a luat gândul de la echipa naţională şi speră să fie convocat, dacă evoluţiile de la formaţia de club îl vor recomanda

 

"Prinţul" vrea să se reinventeze la U Cluj. El spera ca evoluţiile din acest retur să îl readucă în vizorul lui Răzvan Lucescu. "Orice jucător se gîndeşte la echipa naţionlă. Depinde doar de mine şi de randamentul care-l voi da la U dacă voi fi convocat sau nu", a spus Cristea.

"Sper să debutăm cu o victorie duminică. E un meci foarte important pentru noi. Nu ne gândim la retrogradare, vrem să terminăm în partea superioară a clasamentului. Aşteptăm cu interes startul returului", completează Cristea.

7 goluri a marcat Adrian Cristea în primele 18 etape

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mihnea80
mihnea80  •  27 Februarie 2011, 09:45

pai ar fi bine pentru el si pentru noi sa dea un randament maxim. Hai Cristea! Azi, nu concep decat victoria! ALBA......... VENIM!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  25 Februarie 2011, 01:05

Daca Adrian Cristea ar avea numai 50% din ambitia si vointa lui Mutu, ar ajunge un jucator renumit! Dat fiind faptul ca la "U" atmosfera e buna si fofo la Cluj citi purici pe un maidanez, Cristea s-ar putea sa "explodeze" in retur! I-as dori-o pt. ca e plin de talent si un jucator ca el ar fi foarte folositor nationalei unde de atita alergatura si tactica nu mai e nimeni in stare sa tina de mingie.

rradugabi
rradugabi  •  24 Februarie 2011, 19:50

Bafta si sper sa faci treaba buna la "U",a si inca ceva o singura echipa si o singura galerie exista in Cluj .Universitatea Cluj restu este poveste.Haide "U" si de mere su de nu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează