FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Radio GSP Fundaşul dreapta, veşnica problemă » "Şi în Insulele Feroe găseşti fundaşi dreapta mai repede decît România"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 noiembrie 2012 17:26

Echipa naţională a României are probleme în banda dreaptă a apărării după ce Piţurcă nu a mai vrut să-l selecţioneze pe Cristi Săpunaru în noul mandat.

Victor Piţurcă i-a încercat pe Măţel, Luchin sau Chiricheş, dar jucătorii fie s-au accidentat, cazul lui Măţel, fie nu au dat satisfacţie. Şi Anghel Iordănescu a reacţionat şi l-a sfătuit pe selecţioner să-l cheme din nou la naţională pe Săpunaru.

Şi Jean Vlădoiu a comentat la Radio GSP problema echipei naţionale: "Noi, cei de pe la Federaţie îi mai auzim pe antrenori ce probleme au. E foarte greu să găseşti un fundaş dreapta în România. Mai rău decît în Insulele Feroe. Nu mai sînt copiii promovaţi cum eram noi pe vremuri.

Cînd jucam noi erau echipe care promovau şi cîte 3-4 tineri în prima ligă. Zilele trecute chiar mă intreba Piţi pe cine aş pune eu fundaş dreapta la naţională. M-a luat direct, daca tot ne vede pe noi la televizor că lăudăm potenţialul fotbalului românesc. M-am gîndit la întrebarea lui, m-am tot gîndit şi mă tot gîndesc. Pînă la urmă tot la improvizaţii ajungem"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bambilici_
bambilici_  •  29 Noiembrie 2012, 20:15
Postat de criticul89 pe 29 Noiembrie 2012, 18:46

cand orgoliul si prostia sunt prea mari si nu-l chemi pe sapunaru din cauza comportamentului sau, stai si sufera barbugiule...

Da, indemnul tau ar fi valabil, daca ar suferi doar el. El si Vici(i)le lui.

pepeman
pepeman  •  29 Noiembrie 2012, 19:37

Cosmin Matei.

criticul89
criticul89  •  29 Noiembrie 2012, 18:46

cand orgoliul si prostia sunt prea mari si nu-l chemi pe sapunaru din cauza comportamentului sau, stai si sufera barbugiule...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close