FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

Rădoi n-a rămas dator după atacul lui Marcel Pușcaș: „Nu am pretenții de la el! Făceam ceva pentru națională, nu eram la petreceri”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 12:05 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:27

Mirel Rădoi, selecționerul României, a reacționat după atacatul dur al lui Marcel Pușcaș, care l-a criticat și l-a comparat cu un lăutar, acuzându-l că nu a luat examenul de Bacalaureat.

Antrenorul i-a explicat fostului candidat la președinția FRF că a fost ocupat cu naționala României în perioada în care a fost programat examenul de Bacalaureat și l-a dat exemplu pe Mircea Lucescu.

„Nu m-a afectat, pentru că nu l-am cunoscut și nu m-a cunoscut. Nu știu de unde și până unde își permite să vorbească dânsul așa despre mine. Dar exact ce spuneam... Dacă de la nașul meu (n.r. Gigi Becali) am pretenții, de la oameni pe care nu-i cunosc nu am pretenții. 

Mai departe, asta cu BAC-ul... nu vreau să găsesc scuze dar pot spune că, din opt ani de zile, șase ani am fost la echipa națională, deci eu făceam ceva pentru echipa naționala a României, iar doi ani am fost accidentat sau am fost la Campionatul European. Asta nu este o scuză, ci ca să vadă că nu am fost la petreceri, am fost undeva pentru echipa națională.

M-am uitat că, în urmă cu câțiva ani, Mircea Lucescu spunea: «Nici eu nu am BAC-ul și m-a oprit cu nimic să mă dezvolt pe plan social, să învăț șapte limbi străine și pe plan sportiv să mă dezvolt autodidact». Nu mă pot compara cu Mircea Lucescu, dar pot să-l dau ca exemplu. Noi încercăm să învățam de la cei mai buni”, a spus Mirel Rădoi la Prosport.

Ce a spus Marcel Pușcaș

Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret, ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă ca fotbalist, dar nu neapărat ca antrenor. Ce anume ai ales ca selecționer? O imagine! Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine... Această meserie nu se învață pocnind din degete!

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când ai terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mână! Nu spun că ele sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții... Un «urechist», un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cântă pe la nunți și petreceri și e aplaudat. 
- Marcel Pușcaș la Pro X

VIDEO „România trebuie să meargă mai departe cu Rădoi! Jucătorii au fost fricoși!”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Mirel Rădoi reacționează, după ce Gigi Becali i-a cerut demisia: „Are un soi de disperare în el. Când a fost cazul «Valiza», l-am luat pe «NU» în brațe!”

Mirel Rădoi explică decăderea fotbalului românesc: „Am rămas cu cartofi prăjiți și ceafă de porc! Nu am făcut nimic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  22 Octombrie 2020, 20:20

Pai gg a făcut prima data facultate apoi se mai gândește dacă face și liceul

bettina46
bettina46  •  22 Octombrie 2020, 18:24

Radoi nu prea stie ca Lucescu chiar are studii superioare facute de pe vremea cind juca la Politehnica Bucuresti ulterior Sportul A facut ASE-ul.

deusdat
deusdat  •  22 Octombrie 2020, 18:13

Eu credeam că Luce are studii superioare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează