FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Radu Banciu despre Dan Petrescu în postura de selecționer: „Cu rigurozitatea lui, începeam să ne apărăm cu Armenia încă de la 1-0 pentru ei”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 17:49 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 19:02

Jurnalistul Radu Banciu a comentat ironic posibilitatea ca Dan Petrescu să ajungă selecționerul României în locul lui Mirel Rădoi.

„Dan Petrescu selecţioner? Da! Ar fi bună şi asta... Dar mă gândesc că lui Dănuţ i-a cam trecut timpul. El trebuia să preia naţionala de ceva timp. Ar fi fost o soluţie ca să scăpăm şi de blestemul ăsta. "Bă, dar dacă venea Dan Petrescu!?". Cu rigurozitatea lui, eu zic că începeam să ne apărăm cu Armenia încă de la 1-0 pentru ei. Nu mai aşteptam să-i conducem cu 2-1", a spus Banciu la Look Sport+.

Ziaristul a continuat: „Când ai 2-1 şi rămâi în 10 că ţi-a fost eliminat vârful, tu practic n-ar trebui să joci în 10.. E dovada de prostie de frică şi necunoştinţă (n.r. retragerea din final). De neştiinţă a fotbalului din partea antrenorului şi a jucătorilor. Ce contează că ţi-a eliminat vârful când tu ai 2-1 şi oricum urma să te retragi cu fundul în poartă pe final? 

Naţionala României n-a terminat niciodată în istoria ei un meci jucat în deplasare conducând şi plimbând mingea în jumătatea adversă. Şi dacă joacă cu Saint Kitts and Nevis petrece ultimele 5 minute bubuind mingile şi comentatorii de doi bani de la TV spunând: «Hai, trebuie să scăpăm şi de cornerul ăsta! O să scăpăm de el!». Pe Rădoi trebuia să-l tragă cineva de mânecă după meci şi să-i spună «Moşule, nu aşa! Ăsta nu e fotbal». Când ai 2-1 în Armenia, te duci peste ei. Ai rămas în 10 oameni? Du-te peste ei, boule! Ăla e fotbal. Vă garantez că dacă jucam cu fundaşii la centru când am rămas în 10, îi băteam cu 3-1”.

EXCLUSIV Planul-șoc al Federației: Mutu în locul lui Rădoi + Cristi Chivu la U21!

Cei 6 jucători propuși de Cosmin Contra la echipa națională de seniori: „Pot face pasul fără probleme” » Patru sunt de la FCSB!

Asta da surpriză! România, după Germania în viziunea bookmakerilor: ce șanse au „tricolorii” la locul secund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mosierul
mosierul  •  02 Aprilie 2021, 22:52
Postat de the.king pe 02 Aprilie 2021, 21:13

Foarte bun comentariul lui Banciu, repect! Dan fara Istvan Kovoci e dat afara de peste tot dupa cateva meciuri! Singura solutie viabila e Sumudica!

...păi și Steaua și Dinamo , daca nu erau avortate de sistemul securisto-comunist nu ar fi luat atâtea titluri prin hoție...

the.king
the.king  •  02 Aprilie 2021, 21:13

Foarte bun comentariul lui Banciu, repect! Dan fara Istvan Kovoci e dat afara de peste tot dupa cateva meciuri! Singura solutie viabila e Sumudica!

remarque
remarque  •  02 Aprilie 2021, 21:09

macar am fi vazut organizare si am fi vazut o echipa. Nu o adunatura in care fiecare joaca ce vrea si cum vrea. La Dan nu ai fi vazut calcaie iar cine nu facea presing si nu facea faza defensiva nu mai era selectionat. Si nici nu ai fi vazut vreun Dica cu care ”sa se puna de acord” asupra primului 11, a strategiei de joc si a schimbarilor. Simplu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează