FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Radu Drăgușin, sub lupa lui Adrian Mutu: „Am vorbit cu Andrea Pirlo. Într-un an sau doi ar trebui să facă pasul cel mare”

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 13:29 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 13:35

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, a discutat cu Andrea Pirlo (41 de ani) în legătură cu Radu Drăgușin (18 ani). Selecționerul a discutat și cu Alberto Aquillani (36 de ani) despre Louis Munteanu (18 ani), fotbalist care evoluează la echipa de tineret a Fiorentinei.

Radu Drăgușin este al doilea fotbalist român din istorie care evoluează pentru Juventus, primul fiind Adrain Mutu. Actualul selecționer a evoluat pentru formația torineză în perioada 2004-2006. Acesta a dezvăluit ce discuție a purtat cu Andreea Pirlo despre internaționalul de tineret, dar și cu Alberto Aquillani, antrenorul echipei U21 a Fiorentinei, unde evoluează Louis Munteanu

„Am vorbit cu Andrea Pirlo despre Dragușin, cu Alberto Aquillani, antrenorul lui Louis Munteanu, toți cei care activează în Italia. Și înainte de transfer am fost sunat să-mi dau cu parerea despre ei, bineînțeles că părerea a fost una pozitivă, de aia și sunt acolo, în special în cazul lui Louis Munteanu. Sunt pe drumul cel bun, ambii au 18 ani, într-un an sau doi ar trebui să facă pasul cel mare și să învețe multe din Italia. Louis Munteanu are ce învăța de la Aquillani, e și Prandelli la echipa mare”, a declarat Adrian Mutu la Pro X. 

VIDEO. Adrian Mutu, despre greșelile făcute în cariera de jucător: „Eu am trecut peste, voi de ce nu puteți?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Ianis Hagi, analizat de presa din Germania: „E un caz special” » Ce scriu nemții despre grupa de calificare la CM

Grupa pentru CM 2022 provoacă prima polemică! Panduru vs Stoichiță: „Înseamnă că ești plecat de acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  09 Decembrie 2020, 16:00

Daca la anul nu joaca titular nici unul, o sa pateasca ca Ionut Radu sau Ianis Hagi.Messi si Ronaldo la 18 ani zburau.Daca vrei sa ajungi sus trebuie sa joci constant si bine.Romanii nostri sant cam rezerve, fac exceptie cativa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează