FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Răspunsul OFICIAL al lui Mircea Lucescu la planul lui Burleanu de a-l aduce selecționer după EURO

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 12:49

Mircea Lucescu a răspuns negativ dorinței lui Răzvan Burleanu de a-l aduce selecționer după EURO 2016.  Tehnicianul lui Șahtior vrea să antreneze în continuare echipă de club. 

"Voi antrena în continuare o echipă de club, pentru că asta mă ține viu. Eu am transformat o echipă națională într-o echipă de club, am avut 17 meciuri internaționale într-un an, cantonamente de pregătire vara și iarna, iar pe jucătorii tineri i-am ținut alături de mine", a zis Lucescu la Digi.

"Nu se pune problema să nu ne permitem salariul lui Mircea Lucescu. El a spus că ar antrena gratis naționala. Varianta numărul 1 a fost Mircea Lucescu, varianta numărul 2 a fost Anghel Iordănescu. Dacă vă amintiţi, atunci am anunţat profilul selecţionerului. Aşa vom face şi după EURO, când vom numi un selecţioner", spusese Burleanu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (19)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  16 Aprilie 2016, 11:54
Postat de dansulnorilor pe 15 Aprilie 2016, 15:40

Cred ca nu te pricepi deloc la fotbal. Jenei si Iordanescu au preluat o echipa nationala formata de Mircea Lucescu. Exact, schelet de joc, jucatori, cam tot lotul din Italia '90 a fost format de el. Apoi, uita-te mai bine la Sahtior, sa vezi de fapt cati bani a produs, nu cat a cheltuit. A adus jucatori tineri pe preturi minime si i-a vandut pe sume fabuloase. Asta inseamna ca i-a adus patronului profit, nu pierderi. Plus rezultate mari cu o echipa din estul Europei. Care vin pe langa toate succesele avute la toate echipele pe la care a antrenat. Inter este altceva, pentru ca acolo nu l-au dorit jucatorii sau altcineva si pur si simplu nu au vrut sa joace pentru el. Dar pe oriunde a fost a demonstrat nu numai ca este un mare antrenor, ci si un f bun manager. Mai documenteaza-te si abia apoi apuca-te sa tastezi aberatii pe site. Daca tot mai simti nevoia, evident.

Jos palaria pentru Lucescu dar ce spui tu nu are nici o legatura cu ce s-a intamplat in anii respectivi, sunt chiar socat de ce spui pentru ca eu am trait momentele alea. Hagi era cel mai bun jucator roman si nu se punea problema neselectionarii indiferent de antrenor. Nationala lui Lucescu se baza pe scheletul Craiovei. In 90 nationala lui Ienei s-a bazat pe scheletul Stelei plus 4 jucatori de la echipa Dinamo antrenata intr-adevar de Lucescu. Doar Hagi si Andone mai jucasera in nationala lui Lucescu . Ce sa mai vorbesc de cea din 94 cu Iordanescu .

1108525755845704
Neculai Marian  •  16 Aprilie 2016, 08:28
Postat de oricare pe 15 Aprilie 2016, 17:00

Da-ti un genunchi in oo si sinucide-te. Atatea prostii debitate intr-un sigur comentariu *** n-am vazut. Nu zic de Milne, ala nu stie sa scrie mai mult de 5 cuvinte.

Marile echipe au fost formate de Halagian si la Dinamo pana sa vina Lucescu si Steaua lui nea Ienei, asa ca aceste comentarii nu isi au rostul

849532438446774
Robert Bardita  •  15 Aprilie 2016, 23:26

Ienei lea dat la.... UE si lui *** si lui kovaci Nea Imi a lua champions league cu Steaua Bucuresti o echipa din Romania restul ca a inventat *** roata e can can nici cu miliardele ucrainianului nu se apropie de performanta lui Nea Imi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează